dzericak
Primećen član
- Poruka
- 517
Ko rano rani, dve sreće-san grabi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možemo reći da je uspeh železnice Bg Ns .Ne volim ekstreme...pa ni u tacnosti.
Ljudi nisu roboti.
Dovoljno je da se tacnost mjeri u minutama,a ne u sekundama.
Takva preciznost je stres,kao i veliko kasnjenje.
Koliko samo puta se neko kasnjenje prevoza pokazalo kao dobra stvar jer smo i sami kasnili.
Isto kao sto ne valja biti opsesivno uredan,tako isto smatram da ne treba biti ni opsesivno tacan.
Ne razumijem vezu sa mojim odgovorom na temu.Možemo reći da je uspeh železnice Bg Ns .
Ostalo klapara kao i pre ww2 .
Najveći neuspeh ili sramota železnice je ukidanje glavne stanice , to nije stanica grada Beograda nego Srbije .
Kako ćeš ti ikako razumeti tanku povezanost kad ne znaš sa toliko godina da prepoloviš tabletu i treba ti tema o tome .Ne razumijem vezu sa mojim odgovorom na temu.![]()
Meni se cini da to oko tablete ti nisi razumio.Kako ćeš ti ikako razumeti tanku povezanost kad ne znaš sa toliko godina da prepoloviš tabletu i treba ti tema o tome .
To sam i ja rekla da nema veze.Slušaj limunice , moj post skoro da nema veze sa tvojim postom , osim da oni idu 300 i više kmh , ne kasne satima kao ovde , a mi se ne pomeramo od ww2 , osim ovo BG NS .
I sledeći put kupi sirup za decu .
Заиста невероватно,поготово нама у Србији.Za Japance se kaže da su najtačnija i najpreciznija nacija, a za njihovu železnicu da nikad ne kasni i da strogo poštuje raspored polazaka vozova. Međutim, velika pometnja nastala je kada je voz krenuo 25 sekundi ranije iz stanice.
Čelnici Japanske železnice odmah su uputili izvinjenje putnicima zato što je voz napustio stanicu ranije od planiranog, smatrajući da je to nedopustivo. Može se zaključiti da su putnici u Japanu suočeni sa padom voznog standarda.
Prema časopisu „Japan danas”, mašinovođa je mislio da voz po rasporedu treba da napusti stanicu Notogava u 7.11, umesto u 7.12, kako piše u rasporedu. Posle zatvaranja vrata voza, uvideo je svoju grešku i imao još vremena da je ispravi i da ne dođe do javne bruke. Međutim, on je video da više nema putnika na stanici pa je samoinicijativno odlučio da krene ranije, 25 sekundi pre vremena