Roland Garros

Sarapova fantasticna uzivala sam ...
Kakav mec ?
Zasluzena titula...:D

1807092954fd378203cc20546137681_size3.jpg

"Moj put do trofeja na ovim terenim je bio dug i tezak.
Prvi pravi proboj na Rolan Garosu sam napravila pre osam godina .
Evo, sada sam ovdje na vrhu.
Nije vazno koliko gren slem trofeja osvojite.
Cak i da mi je ovo jedini, a ne cetvrti, gren slem trofej bila bih veoma srecna", rekla je Šarapova.

Poslednja izmena:
Sarapova fantasticna uzivala sam ...
Kakav mec ?
Zasluzena titula...:D

1807092954fd378203cc20546137681_size3.jpg

"Moj put do trofeja na ovim terenim je bio dug i tezak.
Prvi pravi proboj na Rolan Garosu sam napravila pre osam godina .
Evo, sada sam ovdje na vrhu.
Nije vazno koliko gren slem trofeja osvojite.
Cak i da mi je ovo jedini, a ne cetvrti, gren slem trofej bila bih veoma srecna", rekla je Šarapova.

Ovo je zaista neverovatan uspeh za nju. Zbog toga sto je ona izdanak americke skole tenisa, gde igraci u sustini nemaju pojma kako da se krecu na sljaci. Pre nekoliko godina je govorila kako se na sljaci oseca kao 'krava na ledu'. Pre nekoliko godina, ovo je bilo nezamislivo.

Odlicna igra djokovica, mislim na finale RG, ali je naleteo na najboljeg igraca danasnjice, po mom misljenju.
Djokovic je cesto pobedjivao Nadala i s razlogom je broj jedan na svetu.
Obojica su odlicni teniseri i kad su tako blizu po kvalitetu igre, onda je potrebno i malo srece.
Nadam se da ce sreca danas biti na Noletovoj strani:super:

...sta reci...zeleo sam da pobjedi u finalu ali moram reci da sam od pocetka RG-a zeleo i govorio da cu biti zadovoljan ako udje u finale.
Novi bodovi...sad OLIMPIJADA...tamo, ako bog da...jos nesto novih bodova i SIGURNO SE PRIBLIZAVAMO kraju godine kao Br. 1.

Zao mi je sto nije osvojio RG...ali sve ovo gledam sa jedne vedrije strane...Nadal sada ima 11 GS-ova...za 4 godine ce SIGURNO perstici Gargamela i onda ce moja dusa biti mirna :cool: ...

Na sljaci on ostaje najbolji svih vremena, to je cinjenica i sve cestitke Rafi koji je pravi sportista:D

Bila je i kisa na Noletovoj strani, ali Nadal je Nadal, i tu nema diskusije... a ni sreca ne pomaze.

...a Djokovic je "nepravi" sportista?:think:

Djokovic je pobedjivao Nadala puno puta i pobedjivace ga i u buducnosti;)
Ipak je Djokovic broj 1:)

Mnogo teze bi mi bilo da je recimo Federer danas trijumfovao:lol:
Ostaje nam ono 3:0 za utehu:D

...a Djokovic je "nepravi" sportista?:think:

Djokovic je pobedjivao Nadala puno puta i pobedjivace ga i u buducnosti;)
Ipak je Djokovic broj 1:)

Mnogo teze bi mi bilo da je recimo Federer danas trijumfovao:lol:
Ostaje nam ono 3:0 za utehu:D

Za Noleta je odavno poznato;)
Odusevio me je danas Nemacki komentator recima postovanja prema Noletu kao gubiocu:D...Nole je pokazao da je broj jedan svojim fer i velikim potezima juce i danas u igri:D

Na sljaci on ostaje najbolji svih vremena, to je cinjenica i sve cestitke Rafi koji je pravi sportista:D

...upravo o tome i pricam...danas je BIO BOLJI, ali samo danas...u poslednje 2 godine...ali kao teniser...:ok: ...

...NOLE je pokazao svoju velicinu ispravljajuci SUDIJU koji je precutao Nadlov aut :ok: ...o tome ce se jos pricati :cool: ...

...upravo o tome i pricam...danas je BIO BOLJI, ali samo danas...u poslednje 2 godine...ali kao teniser...:ok: ...

...NOLE je pokazao svoju velicinu ispravljajuci SUDIJU koji je precutao Nadlov aut :ok: ...o tome ce se jos pricati :cool: ...

I to u jako znacajnom momentu;)
Nole polako ali sigurno dobija i najveceg skepticara njegove iskrenosti, to samo mogu veliki ljudi:D, ne samo u sportu...

I to u jako znacajnom momentu;)
Nole polako ali sigurno dobija i najveceg skepticara njegove iskrenosti, to samo mogu veliki ljudi:D, ne samo u sportu...

...juce mi je publika sve rekla...(: ...
...kao i publika u mecu sa Gargamelom...dakle, nema vise svi protiv NOLETA...sad je definitivno zasluzio postovanje...

Poslednja izmena:
...sta reci...zeleo sam da pobjedi u finalu ali moram reci da sam od pocetka RG-a zeleo i govorio da cu biti zadovoljan ako udje u finale.
Novi bodovi...sad OLIMPIJADA...tamo, ako bog da...jos nesto novih bodova i SIGURNO SE PRIBLIZAVAMO kraju godine kao Br. 1.

Zao mi je sto nije osvojio RG...ali sve ovo gledam sa jedne vedrije strane...Nadal sada ima 11 GS-ova...za 4 godine ce SIGURNO perstici Gargamela i onda ce moja dusa biti mirna :cool: ...

Sto se sljake tice, proci ce jos dugo vremena dok neko zaustavi Nadala. Tu je on car.

Cestitam Nadalu na osvojenoj tituli,a Novaku na finalu.Trenutno su to bile njegove mogucnosti.
Realno,Novak je mnogo gresio u finalu,mozda je,ali samo mozda imao sanse da dobije 4-ti set,a peti bi bilo vrlo gusto,jer Novak nije u formi,svidelo se to nekom ili ne.Nadal je zasluzeno pobedio.
Nadam se i verujem da ce Novak poboljsai servis,igru uopste,ako misli da odbrani silne poene u narednim turnirima.
Sve zavisi iskljucivo samo od njega,ako zaigra kako moze,rezultati ce doci.
Novakov sam navijac,ali realno gledam na njegovu igru u Parizu.
Srecno Novace u nastavku sezone:)

Back