Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.597
otvorena anketa, ko će biti pobednik RG
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patriotski verujem u Noleta ... ponavljam patriotskiotvorena anketa, ko će biti pobednik RG
Zverev me razočarao. Ako danas pobjedi sa ovakvom igrom neće daleko dogurati.Zverev i Greikspoor igraju peti set i ovaj poor ima brejk prednosti u petom setu![]()
Ništa od Olge, Čehinja prejaka za nju i ako je puno toga Olga sama pobacala van terena, bilo par situacija čehinja joj nabacivala par puta na lagani dry volej i to je uspela izbaciti napolje u aut od metra
evo nole se masira...il se vrati il ce odustati..
Ne muči on sebe, to samo tako izgleda već on muči sve druge koji to gledaju.da..psiho igre...samljeo ga u 1 setu i umjesto da tako nastavi on igra psiho igre da namuci protivnika...a vise muci sebe..
Tacno, ovo su igre za Sinnera, Alcaraza i ZverevaSad će da krene, glumi on to po običaju, psiho igre s protivnikom, publikom, sudijom i samim sobom da si skine pritisak
Aj mi objasni pre pola sata je jedva hodao a sad trči ko sumanut, kako je to moguće??Tacno, ovo su igre za Sinnera, Alcaraza i Zvereva![]()
Ma i tad dok je jedva hodao je pravio pokrete tom nogom(uvrtanje, lansiranje sa te noge itd..) koje ne bi mogo da je situacija tako dramaticna.Aj mi objasni pre pola sata je jedva hodao a sad trči ko sumanut, kako je to moguće??