Rok trajanja

Sine :eek:
Vi vikinzi i muslimani imate zajedničko to što vam se pogled na raj projektuje kao večni seks i bludničenje :mrgreen:
vi valkire ovi 69 devica...samo ovi imaju potoke vina...a šta ćete vi da cirkate tamo? :D

Sine :eek:
Vi vikinzi i muslimani imate zajedničko to što vam se pogled na raj projektuje kao večni seks i bludničenje :mrgreen:
vi valkire ovi 69 devica...samo ovi imaju potoke vina...a šta ćete vi da cirkate tamo? :D

muslimani su ološ,sjaj Valhale ne sme biti narušen prljavim poređenjem sa tim hordama azijatskim.

mi ćemo piti medovinu

Pogledaj svoju sliku na profilu....

Srpski rojalisti su najveći svetski antifašisti i antinacisti...naša je tradicija da se borimo protiv svih vidova ekstremizma...mi nismo desničari...a nismo ni levičari...mi koračamo sredinom puta, poštujemo srpsku tradiciju, volimo manjine naše zemlje, ali nemoj da stavljaš u moj koš ni ove nesrećne depile kao što su šešelj i drašković...a i ovog britanca koji za sebe tvrdi da je prestolonaslednik svete srpske krune...pravi i jedini prostali prestolonaslednik srpskoga naroda se preziva Petrović(pa ti zaključi čiji je predak) :)

Back