Plant
Veoma poznat
- Poruka
- 10.099
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mamina i tatina decaVlada Divljan bio je srpski rok muzicar i frontmen grupe Idoli, preminuo je 2015.godine
Idoli su bili jugoslovenska rok grupa koja teško da ce se ponoviti
Ostale su mnoge kultne pesme grupe Idoli
Šaljivdžija+Ludi Šeširdžija, kao i uvek...mamina i tatina deca
album na mufte, mnogi bitniji su morali da se više pomuče ili čak po hrvatskoj i slovenačkoj produkciji da vuku za rukav, a ne tralala pesmice
sujetni raspad vrlo brzo, nisu imali značajne koncerte kao pomenuti koji su recimo imali koncerte, publika znala pesme ali album nikako da odobre produkcijski cenzori.
ali da, bili su deo te neke šminkerske scene
manje više više manjeŠaljivdžija+Ludi Šeširdžija, kao i uvek...![]()
Vidi se---@Black_star zajebi frajeru, ja na Krsti uvek igram sama![]()
Znam da se šališ--sa tim da za neke jeste zakon taj Princ od Valjeva za kog i ne znam ko jeMa pusti, Nina, "Idole", Princ od Valjeva je zakon.
Mislim da se preteruje i o toj grupi i o njemu. Pretpostavljam da je to iz političkih razloga. Po meni bilo je i većih grupa i ljudi npr. Neša Leptir(Poslednja igra leptira).Vlada Divljan bio je srpski rok muzicar i frontmen grupe Idoli, preminuo je 2015.godine
Idoli su bili jugoslovenska rok grupa koja teško da ce se ponoviti
Ostale su mnoge kultne pesme grupe Idoli
Znam da se šališ--sa tim da za neke jeste zakon taj Princ od Valjeva za kog i ne zunam ko je
Ni za njega ne znam ali za grupu Idoli ..znam ..u tome je razlika za vekoveMoja greška, u pitanju je Princ od Vranje, naš vrli predstavnik za ovogodišnju Evroviziju.