Ројтерс: Трамп издао наредбу - Бела кућа разматра планове за ублажавање санкција Русији

Тихи

Starosedelac
Poruka
185.951
Ko bi rekao za ovakav scenario da je moguc pre samo neki mesec?

1410156-4eb0730624de6ff9149b103b804776a4.jpg

https://www.novosti.rs/c/planeta/sv...-razmatra-planove-ublazavanje-sankcija-rusiji

Ukrajini se uskracuje finansiranje i uvode sankcije - A Rusiji se ukidaju z:D

Poslednja izmena od moderatora:
Ko bi rekao za ovakav scenario da je moguc pre samo neki mesec?
pa, ja, ogroman deo proroka jezekilja nije jos ostvaren, i sada se prave temelji za ko zna koliko godina u buducnosti, da bi se sve ostvarilo ko zna kada
shvatite vec jednom ko je putinu ulio u glavu da prica: "nasi zapadni partneri"
isto ce da prica i njegov naslednik
gog i magog preuzima za narednih ... ihahaj, a to vam je rusko-americka koalicija. kinezi berte kozu na siljak, kada vam ja stranac kazem, za vase dobro - ugasili ste ga, zaista mi je zao
rusija ce postojati kao gog/magog zajedno sa amerikom, a eu nece, ali je nije ni steta, jer i ne treba da postoji, dosta je bilo mracnog srednjeg veka jedanput, i koji ce nam 4. rajh, dosta je bilo 3, danke dojcland i aufiderzen.
radi se u rusko-americkom NUKLEARNOM CARSTVU,
mi ameri samo zato izabrali trampa, a pdo-bajdena i sve ove eu politicare ja ne znam ko je birao, sve cemo da skrsimo koji smetaju ovom nsp, a trenutno skoro svi smetaju samo, najbolje im je samo da odlaze jedan po jedan, ovako ce biti, mi ameri i rusi imamo zajednicki jezik, vec ga nalazimo, bicemo u savezu,a ne u ratu, i nema te sile koja ce ovo pokvariti, moze samo eu da nestane
antipod ovog plana je npr dzeg nasa, ali ona i njeni su ionako druge vere

Poslednja izmena:
Ukrajince je Zapad toliko izvozao, da me ne bi začudilo da sutra okrenu ovo malo cevi što im je ostalo, izgrle se sa Rusima, proglase SSSR, i zajedno za mesec dana se okupaju u Atlantiku.
Pa ovim smradovima zajedno nije ostalo više od sanduka granata.

Vi to objašnjave Trampovim neobjašnjivim ludilom, a reč je o računici.
Ludilo je jedino ta priča o nekoj evropskoj ideji, pravde, slobodi i sl. Obično laprdanje iza kojeg se kriju uskogrudi materijalni interesi.

Poslednja izmena od moderatora:
Ludilo je jedino ta priča o nekoj evropskoj ideji, pravde, slobodi i sl. Obično laprdanje iza kojeg se kriju uskogrudi materijalni interesi.
ma satanisti prinose ljudske zrtve, a sami ostaju u zivotu, talog svakog drustva

a tramp mirotvorec, ajde pokazi mi nekog u eu da je za mir? oni imaju plan za eskalaciju, za rat,a ne za mir, kakav mir ako obecavaju cizme i avione, znaci vojsku da angazuju? ruje odmah trebaju da gadjaju london, druga je stvar sto vasington nisu smeli da ne izbije ww3, zbog brita nece, jedno ostrvo vise-manje, nece svet propasti, radili su nam iza ledja, samo neka ih ruje iznabadaju sa oresnicima munjevito, i kraj price, ako odgovore potopiti uk

Poslednja izmena:
ma satanisti prinose ljudske zrtve, a sami ostaju u zivotu, talog svakog drustva

a tramp mirotvorec, ajde pokazi mi nekog u eu da je za mir? oni imaju plan za eskalaciju, za rat,a ne za mir, kakav mir ako obecavaju cizme i avione, znaci vojsku da angazuju? ruje odmah trebaju da gadjaju london, druga je stvar sto vasington nisu smeli da ne izbije ww3, zbog brita nece, jedno ostrvo vise-manje, nece svet propasti
Ne samo eu, nego i forumaši ovde koji su zbog velikih ideja na strani Ukrajine. :D
Velike ideje su samo priča da još nekog zajebu da podrži Ukrajinu, a ustvari reč je o računici da se održi dosadašnja politika preko koje su dobijali pare za svoje nvo i tako neke projekte.
To je što se tiče nekih Srba koji podržavaju Ukrajinu - lični interes. Što se tiče Hrvata, montenegrina, muslimana i Šiptara, tu je reč o njihovom nacionalnom interesu kad podržavaju Ukrajince. :D

Ne samo eu, nego i forumaši ovde koji su zbog velikih ideja na strani Ukrajine. :D

Ma kakva crne ideje. Jedni su obični plaćenici, šljakaju u nekoj sorošovskoj nvo, drugi su ljudi koji patološki mrze Ruse iz nekih razloga, bili bi oni i za Hiću i Gebelsa, samo da su živi, a treći su jednostavno ne baš inteligentni.

Kako to da ti je to jasno a Druga Srbija - i vladajući deo i oni oko Đilasa ipak prihvatljiva?

Uvredićeš nam Drugu Srbiju pa će pored Nove DSS, Narodne Stranke i ostalih nepodobnih i Đilas i Marinika i sve naslednice DS komplet na onaj čuveni spisak za jahanje. :D

U Srbiji se pojavio i pravi neotitoizam boljševičkog tipa.

Kako to da ti je to jasno a Druga Srbija - i vladajući deo i oni oko Đilasa ipak prihvatljiva?
djilasofobija ili putinofobija isto ti je to u sustini... ah, da, tebe su zuti ostetili, pa moras iz nuzde sada da 🥪aris.

sta je veca uvreda sendvicarnje, ili druga srbija?

Uvredićeš nam Drugu Srbiju pa će pored NoveDSS, Narudne Stranke i nepodobnih i Đilas i Marinika i sve naslednice DS komplet na onaj čuveni spisak za jahanje. :D

U Srbiji se pojavio i novopečeni neotitoizam boljševičkog tipa.
Pa tvoj Vučić je prva srbija, a ne druga.

Takođe znamo da voliš Ducija Simonovića, prema tome ne foliraj se da si pristalica kapitalizmusa

Back