Рогозин: Сви знали за отмице на Косову и узимање органа

I shta s tim? Svi znaju ,znamo ,a niko ne preduzima nishta ?

prvo ja ne razumem kako neko moze da smara istim temama svaki dan. drugo, sada, kada je to karla "obelodanila", ispada da su svi znali ali precutkivali. cak su i rusi znali, a takodje su snali da i medjunarodna zajednica to zna, ali su cutali. ja jedino ne shvatam kako ima toliko naivnih bolida da veruju u razne price. ako ne veruju ali jednostavno zele da sire mrznju, to shvatam, nekako mi je ljudski, i mogu mozda pokusavati da negiram njihove navode i sl. ali ako veruju u to, znaci da pripadaju gornjoj navedenoj grupi, ne zelim gubiti vreme na takve.

ДНајгори шљам су они који иду улазе у туђе земље и убијају туђу децу. То су американци.

Isto to su Rusi radili u Avganistanu.

Право питање треба да гласи "Зашто наша власт није ништа предузела, и зашто међународна заједница није ништа предузела". Знамо ко је у то време био јака земља, и ко је диктирао правила, зато немојмо да се правимо луди.

Vlast koja tada nista nije preduzela, danas pravi vladu.
Moje pitanje i dalje stoji.

Право питање треба да гласи "Зашто наша власт није ништа предузела, и зашто међународна заједница није ништа предузела". Знамо ко је у то време био јака земља, и ко је диктирао правила, зато немојмо да се правимо луди.

Можда одговор лежи овде - јер ова вест је само још једна у низу потврда о томе КАКАВИ МОНСТРУМИ И КАКАВ ШЉАМ БИТИШЕ У ЕУ и САД.....

OD PRODAJE LJUDSKIH ORGANA ZARADILI VIŠE OD MILION DOLARA
SVET - LJUDI I DOGAĐAJI - Subota, Maj 17, 2008 14:44

Bivši direktor programa za donaciju ljudskih organa Univerziteta Kalifornija [UCLA] Henri Rid i biznismen Ernest Nelson, optuzeni su
za preprodaju doniranih organa na crnom tržištu.

Rid je, prema optužnici, u periodu od 1999. do 2004. godine, koristeći poziciju na fakultetu, prodavao donirane organe biznismenu Ernestu Nelsonu, koji ih je dalje preprodavao bolnicama i medicinskim i farmaceutskim kompanijama.

Na taj način, Nelson je uspevao da snabde više od 20 klijenata sa najmanje 100 doniranih organa i da za tu uslugu dobije više od milion dolara, navodi se u optužnici.

Tokom tog perioda, Nelson, koji je bio vlasnik kompanije 'Empajer anatomikal', napisao je nekoliko čekova Ridu na iznose od 5.000 do 9.000 dolara, koje je ovaj uplaćivao na svoj
račun.

U izjašnjavanju pred Višim okružnim sudom u Los Anđelesu, Rid i Nelson izjavili su da nisu krivi po tačkama optužnice za zaveru i krađu.

Back