Rodžer Federer

Ko je najveći teniser svih vremena?

• Roger Federer

• Rafael Nadal

• Pete Sampras

• Novak Djokovic

• Andre Agassi

• Rod Laver

• Bjorn Borg

• John McEnroe

• Jimmy Connors

• Ivan Lendl

• Boris Becker

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
dokaz rafine nadmoci je sto se u slucaju da nole izgubi od njega na sljaci, ne nerviram ni 10% od onoga koliko bi se nervirao da je izgubio od fedje na bilo kojoj podlozi. prosto sam pomireniji sa takvim okolnostima. :) a prezadovoljan sam sto je novak pruzio onakav otpor u hamburgu! verujem da je sada bar na fedjinom nivou kada je u pitanju sljaka... sta mislite, kakva bi kvota bila u kladionici da se nole i fedja sretnu u polufinalu rg-a? i koliko bi manje para nudili za pobedu rafe u mecu protiv fedje ili novaka? :)

Uh,kako mi ide ne zivce ovaj uobrazenko... Grr..
Pogotovo ono kada izgubi (skoro od nadala(mog fejvorita:))) pa se pravi da mu nije krivo i pravi onaj vestacki osmeh na njegovom licu..
Pa onda onaj opusteni bekhend kao da ga boli uvo za sve..
Nikada se ne raduje kada osvoji poen...
Kada vidi da mu neko preti ili da ga pobedi (dobar slucaj djokovic) odmah ga proziva po stampi..
Licni utisak.

ume taj da se raduje poenu ali u zadnje vreme ne dobija cesto priliku za to

Rafa ga pobedjuje od kad je stupio na velika vrata tenisa pa njega nikad nije prozivao,nije i nece... dakle,problem je u odnosu sa novakom a nisu mu prijali novakovi cesti medicinski tajm auti

Uh,kako mi ide ne zivce ovaj uobrazenko... Grr..
Pogotovo ono kada izgubi (skoro od nadala(mog fejvorita:))) pa se pravi da mu nije krivo i pravi onaj vestacki osmeh na njegovom licu..
Pa onda onaj opusteni bekhend kao da ga boli uvo za sve..
Nikada se ne raduje kada osvoji poen...
Kada vidi da mu neko preti ili da ga pobedi (dobar slucaj djokovic) odmah ga proziva po stampi..
Licni utisak.

Ko kome preti, očemu ti to! Raduje se poenima ako si gledao prošli turnir baš si to mogao da vidiš! Šta fali njegovom bekhendu tebi on smeta i smeta ti sve što ima veze sa Federerom. Smeta ti njegov bekhend, svašta ću ovde pročitati :dash:
Novak je Federera prozivao zbog bolesti po novinama i nije čudo ako mu je ovaj uzvratio zbog onih predaja mečeva i medicinskih tajmauta!

Ko kome preti, očemu ti to! Raduje se poenima ako si gledao prošli turnir baš si to mogao da vidiš! Šta fali njegovom bekhendu tebi on smeta i smeta ti sve što ima veze sa Federerom. Smeta ti njegov bekhend, svašta ću ovde pročitati :dash:
Novak je Federera prozivao zbog bolesti po novinama i nije čudo ako mu je ovaj uzvratio zbog onih predaja mečeva i medicinskih tajmauta!
ako je i bilo prepucavanja, poceo ga je fedja na davis cup mecu... :p novak je stvarno imao problema sa zdravljem (koji su sada dosta korigovani)- a verovatno je da fedja to onda nije znao (problem sa disanjem i premorom koji nije posledica lose forme, teze je uocljiviji od onog sa konkretnom povredom)... ja stvarno ne verujem da ih novak trazi kada mu prosto ne ide- mislim da je, zbog prirode problema, isti nastajao kada mecevi traju duze... nije da nema smisla sto deluje da ih trazi kada gubi, ali prosto- mecevi traju duze samo kada igrac ne pobedjuje tj. ne gubi brzo (a novak uglavnom brzo samo pobedjuje)...
a pozdravljam fedjino dozvoljavanje emocijama da promile, koje je evidentno u poslednje vreme... :) uopste je tesko sakriti emocije; jos kada nekome to posebno ne ide... bolje ih lepo pusti... :) mada, svako ima svoju filozofiju... :D

Da ne bi ispalo da spamujem temu,po mom misljenju Federer nije najveci igrac svih vremena. Veliki jeste, ima dobar forhend, bekhend, volej, izlazi na mrezu, sve radi, ali nije the best.

Heehehhe,i onda ide ono cuveno pitanje,pa ko je onda najbolji svih vremena,ali da se i obrazlozi i onda nastaje tajac.....:D :D:D

Evo i mene posle jedno 2 nedelje,vidim da ste mi ispljuvali Rodzera....Neka Roze,dosao je Srle da te brani :D

gledaj,ako dodje do tog finala mogu da slavim cetvrti RG jer ga Fedja nije pobedio ni kad je Rafa bio klinac... ne moze ni sad

a inace,igra jako dobro i servis mu je bukvalno perfektan. mislim da je je on sigurni finalista,a znamo i drugog :wink:

Bas tako :D

Mada,i ja sam svestan da posle dva poraza u finalima Mastersa,i to kako-oba puta ga je imao,pa ga je Rif Raf pokopao,tesko da tu mzoe drugaciji ishod da bude i u eventualnom finalu Roland Garosa...Mozda,eto,da mu na foru uzme jedan set,pomuci ga jedan i to je to.Cisto da se ja malo nerviram :D

Bas tako :D

Mada,i ja sam svestan da posle dva poraza u finalima Mastersa,i to kako-oba puta ga je imao,pa ga je Rif Raf pokopao,tesko da tu mzoe drugaciji ishod da bude i u eventualnom finalu Roland Garosa...Mozda,eto,da mu na foru uzme jedan set,pomuci ga jedan i to je to.Cisto da se ja malo nerviram :D

Gle Srle je ziv! :D
Mislio sam da nece doci do Vimbledona :D

Nego Srle , kako komentarises Rogerovu 'mentalnu snagu' u finalu u Hamburgu? :D Kolko fore treba da mu da Rafa pa da bude neizvesno? 5 gemova? :D

jes brate da sam veliki fan rafe, ali brate nisam toliko ubjedjen u rafinu pobjedu, stvarno zelio bih da rafa pobjedi odnosno osvoji roland garos, ali necu nista da pricam, posto ko zna sta moze da se desi, ipak je federer iskusan, a vec je cak 4 godine reket broj 1 u svijetu, tako da ga ne bi trebali potcjenjivati!

Federer je oduvek bio igracina i bice... vidi se koliko je truda i vremena ulozeno i moze da se ponasa nadmeno kad je 95% rekorda oborio... nazalost,godine su ga vec stigle,iako je prvi vise ne igra kao recimo 2004-2005-2006... sa radoscu gledam svaki mec i drago mi je kada vidim da igra fantasticno kao tih godina...

Federer je oduvek bio igracina i bice... vidi se koliko je truda i vremena ulozeno i moze da se ponasa nadmeno kad je 95% rekorda oborio... nazalost,godine su ga vec stigle,iako je prvi vise ne igra kao recimo 2004-2005-2006... sa radoscu gledam svaki mec i drago mi je kada vidim da igra fantasticno kao tih godina...
pa, jel znas kol'ko fedja ima godina, kada kazes da su ga stigle?

Back