Grooyan
Aktivan član
- Poruka
- 1.828
Hehe, nacekaces se jos malo... Priznace Srle da Roger nije najbolji cim Milicic bude MVP Nba lige

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hehe, nacekaces se jos malo... Priznace Srle da Roger nije najbolji cim Milicic bude MVP Nba lige![]()

sta ti znaci succeRs?Pa pazi,ako se onaj lik zalio nasoj jeleni Jankoivc da je gledao nen mec sa paznjom pa mu se zbog toga zapalio stan,pa mu ona dala pare za nov....Zasto ja to ne bih uradio za Fedju?I on kaze,eeeee jadan ovaj Srle,vidi kakvi su opvi Srbi klosari,daj da mu uvalim jedno pola miliona evra...I ja kazem succerssssssssss svima ovde na krstarici i odem ko covek na Jamajku da uzivam![]()

sta kazem sa vjerenicu mardija fisha...........pa extra riba, a to sto kazesh da je fish cudoviste, i da je ona sa njim samo zbog para, to je tacno 100%......i siguran sam u to
vidish ti sta danasnje djevojke hoce, da imaju poznatog momka, da je on faca, i normalno da ima para ko blata
ccccc
Javi se Srle,
javi se Srle !
Dakle, ko mi jos jednom pomene da je Roger najveci najbolji i sl, zasluzuje trajni ban zbog gubljenja veze sa realnoscu
Jedini osecaj koji se javio dok sam gledao njegov mec sa Fish-om, i ne samo kod mene nego i kod komentatora, a verovatno i veceg dela publike, je sazaljenje. Nad ovom senkom nekadasnjeg velikog igraca. Sve je bilo lose, teske noge pa se sporo namestao, teska ruka pa je promasivao, vidi se da je uznemiren zbog neceg. A to nesto je neumitni pad na listi uskoro.
Ma u stvari nije mi vise ni zanimljivo da dokazujem njegove probleme i losu igru. To sad moze svako.

A šta bi ti radije imao devojku koja je extra i koja je sa tobom samo zbog tvojih para pa ako ti krene nizbrdo i ona će ti okrenuti ledja ili neku kao Mirka koja nije toliko atraktivna a volite takvog kakav jesi i sa tobom je u dobru i u zlu?

Ja vec neko vreme citam postove na nekoliko tema koje se ticu tenisa i namece mi se jedno pitanje: DA LI SE VI SALITE ILI STVARNO MISLITE DA NAJVECI TENISER SVIH VREMENA ZAVRSAVA KARIJERU U 27. GODINI? Molim vas nemojte se saliti! Da je covek u nekoj krizi- jeste, ali pobogu on je osvojio 53 titule za 4 godine, zar mislite ca nije u stanju da osvoji barem jos ta 2 grand slama do Samprasa!? Ja se ne bih kladila. Svaka cast Noletu, on je nas, naravno da ga bezuslovno volimo i podrzavamo, ali ovaj covek je iznad vremena i prostora kad je tenis u pitanju. Svi su jedva docekali par poraza da ga sahrane, to valjda uvek biva sa ljudima koji se toliko izdignu iznad proseka. Puno pozdrava, cujemo se mi jos...![]()
Ja vec neko vreme citam postove na nekoliko tema koje se ticu tenisa i namece mi se jedno pitanje: DA LI SE VI SALITE ILI STVARNO MISLITE DA NAJVECI TENISER SVIH VREMENA ZAVRSAVA KARIJERU U 27. GODINI? Molim vas nemojte se saliti! Da je covek u nekoj krizi- jeste, ali pobogu on je osvojio 53 titule za 4 godine, zar mislite ca nije u stanju da osvoji barem jos ta 2 grand slama do Samprasa!? Ja se ne bih kladila. Svaka cast Noletu, on je nas, naravno da ga bezuslovno volimo i podrzavamo, ali ovaj covek je iznad vremena i prostora kad je tenis u pitanju. Svi su jedva docekali par poraza da ga sahrane, to valjda uvek biva sa ljudima koji se toliko izdignu iznad proseka. Puno pozdrava, cujemo se mi jos...![]()

ma, mi uglavnom mesamo salu i istinuJa vec neko vreme citam postove na nekoliko tema koje se ticu tenisa i namece mi se jedno pitanje: DA LI SE VI SALITE ILI STVARNO MISLITE DA NAJVECI TENISER SVIH VREMENA ZAVRSAVA KARIJERU U 27. GODINI? Molim vas nemojte se saliti! Da je covek u nekoj krizi- jeste, ali pobogu on je osvojio 53 titule za 4 godine, zar mislite ca nije u stanju da osvoji barem jos ta 2 grand slama do Samprasa!? Ja se ne bih kladila. Svaka cast Noletu, on je nas, naravno da ga bezuslovno volimo i podrzavamo, ali ovaj covek je iznad vremena i prostora kad je tenis u pitanju. Svi su jedva docekali par poraza da ga sahrane, to valjda uvek biva sa ljudima koji se toliko izdignu iznad proseka. Puno pozdrava, cujemo se mi jos...![]()
bogami ja ovo drugo................
iako mirka nije nesto lijepa, mislim da ona voli federera........mada nisam bash siguran,
a sto ima veze ako mu sad krene nizbrdo (mislim na federera)........on se nakupio para za citaw ziwot,
imace oni da trose..........ne brinem im se![]()