Rodžer Federer

Ko je najveći teniser svih vremena?

• Roger Federer

• Rafael Nadal

• Pete Sampras

• Novak Djokovic

• Andre Agassi

• Rod Laver

• Bjorn Borg

• John McEnroe

• Jimmy Connors

• Ivan Lendl

• Boris Becker

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Necu da priznam,necu,necu i necu :D :D :D :D

Heehehehee,pa nije fora da sam temu otvorio pre 2 godine,u to vreme nisam imao ni Interner,ma ni dial up...Sad je druga prica ;)

Ej bre,pa prosle sezone je nas dragi Roze bio prvi i na ATP Rankingu,i to ubedljivo...Igrao je on prosle sezone,kako nije! 3 GS + 2 Mastersa + Masters Kup + 2 Invitations,malo li je?

Inace,niko ne komentarise Rafinu igru ove sezone,ni on se nije nesto proslavio.

Hehe, nacekaces se jos malo... Priznace Srle da Roger nije najbolji cim Milicic bude MVP Nba lige:P

Joooooooooj nemojmi majke ti Balvana i ovde spominjati..Pocecu i nocu da ga sanjam :D

A tu si u pravu,kad Balavander bude psotao MVP Lige,ja priznajem da Roger nije najbolji! E sad,ko prati nasu temu i igru anseg kosarkaskog "dragulja" bice mu jasno o cemu pricamo ;)

Pa pazi,ako se onaj lik zalio nasoj jeleni Jankoivc da je gledao nen mec sa paznjom pa mu se zbog toga zapalio stan,pa mu ona dala pare za nov....Zasto ja to ne bih uradio za Fedju?I on kaze,eeeee jadan ovaj Srle,vidi kakvi su opvi Srbi klosari,daj da mu uvalim jedno pola miliona evra...I ja kazem succerssssssssss svima ovde na krstarici i odem ko covek na Jamajku da uzivam :D

aha...koji njegov mec? onaj kad ga je drao Fish, ili kad ga je drao Nole, ili kad ga je drao neko treci? :D
reci ce jadni Roger: pazi i ovaj je nasao da me zaebava sad kad me svi pobedjuju, moze da dobije samo reket po glavi!

Pa pazi,ako se onaj lik zalio nasoj jeleni Jankoivc da je gledao nen mec sa paznjom pa mu se zbog toga zapalio stan,pa mu ona dala pare za nov....Zasto ja to ne bih uradio za Fedju?I on kaze,eeeee jadan ovaj Srle,vidi kakvi su opvi Srbi klosari,daj da mu uvalim jedno pola miliona evra...I ja kazem succerssssssssss svima ovde na krstarici i odem ko covek na Jamajku da uzivam :D
sta ti znaci succeRs? :p :p :p
btw- sto ne bi spalio sebi stan namerno, pa okrenuo fedju? siguran sam da bi ti dao bar milionce! :lol:

sta kazem sa vjerenicu mardija fisha...........pa extra riba:lol::lol::lol:, a to sto kazesh da je fish cudoviste, i da je ona sa njim samo zbog para, to je tacno 100%......i siguran sam u to
vidish ti sta danasnje djevojke hoce, da imaju poznatog momka, da je on faca, i normalno da ima para ko blata
ccccc

A šta bi ti radije imao devojku koja je extra i koja je sa tobom samo zbog tvojih para pa ako ti krene nizbrdo i ona će ti okrenuti ledja ili neku kao Mirka koja nije toliko atraktivna a volite takvog kakav jesi i sa tobom je u dobru i u zlu?

Javi se Srle,
javi se Srle !
:D:D:D

Dakle, ko mi jos jednom pomene da je Roger najveci najbolji i sl, zasluzuje trajni ban zbog gubljenja veze sa realnoscu :D
Jedini osecaj koji se javio dok sam gledao njegov mec sa Fish-om, i ne samo kod mene nego i kod komentatora, a verovatno i veceg dela publike, je sazaljenje. Nad ovom senkom nekadasnjeg velikog igraca. Sve je bilo lose, teske noge pa se sporo namestao, teska ruka pa je promasivao, vidi se da je uznemiren zbog neceg. A to nesto je neumitni pad na listi uskoro.
Ma u stvari nije mi vise ni zanimljivo da dokazujem njegove probleme i losu igru. To sad moze svako.

Zar ne misliš da je to sve zbog posledica bolesti? Prošle god. je bio zdrav pa na tom turniru nije imao neki zapaženiji rezultat a sada ovako kljakav se kako-tako dovukao i osvojio poene?
Ako ne veruješ da je bolestan to se jasno vidi sa slika evo ti pa vidi. Jasno se vidi da je ne ispavan i boja lica nije njegova uobičajena.
Ove dve slike su slikane u meču sa Fišom.

175c6bbe05731a9a5691df74f0d659ea-getty-77834078rb078_pacific_life_.jpg

80346563.jpg

A ova kada je bio zdrav! Ne uporedivo! Nije ni čudo što se vukao po terenu i nije mogao da potrči ni za jednom lopticom!
80081256.jpg

Ja vec neko vreme citam postove na nekoliko tema koje se ticu tenisa i namece mi se jedno pitanje: DA LI SE VI SALITE ILI STVARNO MISLITE DA NAJVECI TENISER SVIH VREMENA ZAVRSAVA KARIJERU U 27. GODINI? Molim vas nemojte se saliti! Da je covek u nekoj krizi- jeste, ali pobogu on je osvojio 53 titule za 4 godine, zar mislite ca nije u stanju da osvoji barem jos ta 2 grand slama do Samprasa!? Ja se ne bih kladila. Svaka cast Noletu, on je nas, naravno da ga bezuslovno volimo i podrzavamo, ali ovaj covek je iznad vremena i prostora kad je tenis u pitanju. Svi su jedva docekali par poraza da ga sahrane, to valjda uvek biva sa ljudima koji se toliko izdignu iznad proseka. Puno pozdrava, cujemo se mi jos...:)

A šta bi ti radije imao devojku koja je extra i koja je sa tobom samo zbog tvojih para pa ako ti krene nizbrdo i ona će ti okrenuti ledja ili neku kao Mirka koja nije toliko atraktivna a volite takvog kakav jesi i sa tobom je u dobru i u zlu?

bogami ja ovo drugo...........;):p;).....
iako mirka nije nesto lijepa, mislim da ona voli federera........mada nisam bash siguran,
a sto ima veze ako mu sad krene nizbrdo (mislim na federera:D)........on se nakupio para za citaw ziwot,
imace oni da trose..........ne brinem im se;):p;)

Ja vec neko vreme citam postove na nekoliko tema koje se ticu tenisa i namece mi se jedno pitanje: DA LI SE VI SALITE ILI STVARNO MISLITE DA NAJVECI TENISER SVIH VREMENA ZAVRSAVA KARIJERU U 27. GODINI? Molim vas nemojte se saliti! Da je covek u nekoj krizi- jeste, ali pobogu on je osvojio 53 titule za 4 godine, zar mislite ca nije u stanju da osvoji barem jos ta 2 grand slama do Samprasa!? Ja se ne bih kladila. Svaka cast Noletu, on je nas, naravno da ga bezuslovno volimo i podrzavamo, ali ovaj covek je iznad vremena i prostora kad je tenis u pitanju. Svi su jedva docekali par poraza da ga sahrane, to valjda uvek biva sa ljudima koji se toliko izdignu iznad proseka. Puno pozdrava, cujemo se mi jos...:)

dobro dosla i svracaj nam cesce posto u ovom moru dece i nema mnogo pametnih postova :wink:

da angelina slazem se sa tobom....;):p;).......
ja ne znam sta je ovo, nije ni federer natprirodno bice,
kad izgubi od nekog svi pricaju o tome kao da se desio smak svijeta, znao sam da je osvojio puno titula, ali 53 titule u 4 goidne je stvarno nevjerovatno,
tesko ce neko to moci ponowo uraditi
Pozdrav

ma, mi uglavnom mesamo salu i istinu :D malo prozivamo federerove navijace ovde (da nema malo drugarskog prozivanja ne bi to bilo to :D), uglavnom dobro svesni da fedja nece mirno otici dok se ipak nadamo da ce ga 2 losa (kako volim da nazivam rafu i noleta) konacno i uskoro oboriti. ali, jeste evidentno da je fedja u najvecoj krizi u poslednjih 5 godina- videcemo kakav ce epilog biti i kako ce se nositi sa ovom, za njega novom situacijom. a sto kaze nordic, ima i dece koja su federera otpisali jos kada ga je nole dobio u montrealu, ako ne i kada mu je ovaj uzeo prvi gejm... mada, tesko mi je da poverujem da su i oni tada bili ozbiljni...
btw, zasto si nas (vec neko vreme) "uhodila"; sto ne "uskoci" ranije? :lol: ;)

bogami ja ovo drugo...........;):p;).....
iako mirka nije nesto lijepa, mislim da ona voli federera........mada nisam bash siguran,
a sto ima veze ako mu sad krene nizbrdo (mislim na federera:D)........on se nakupio para za citaw ziwot,
imace oni da trose..........ne brinem im se;):p;)

Bitno je da on voli nju jer ako joj da šut kartu jadna ona.
Mada je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom tek kada je njihova veza počela.

Dobrodošla! Nadam se da ćeš još postovati ovde a ne samo čitati. Svakačast za post 8)

i ja se slazem sa postom ove Angeline iako licno ne volim Federera,nikad mu nisam osporavao da je uz Samprasa i Agasija najbolji teniser svih vremena,jednostavno njegovi rezultati govore sami za sebe,sad je ocigledno u krizi ali to nikako nije njegov kraj pa on ima27godina ima taj jos da osvaja,iako bi ja licno voleo da Djokovic postane sto pre BROJ 1.ono sto je dobro za tenis je da se pojavio i treci veliki igrac a to je nas Nole,jer objektivno Federer vec godinama nije imao bas neku konkurenciju sem Nadala,a sad je tu i Djokovic,pogledajte sad trku prva trojica ili da ih nazovem VELIKA TROJKA se potpuno odvojila,razlika izmedju njih je mala a razlika izmedju 3 i 4 je duplo ili ti 2600poena

Prosto neverovatno da skoro niko ovde ne pominje - ili ne zna - da je Federer bolestan. Bio je bolestan i izgledao bolesno na terenu svaki put ove godine kada je izgubio, narocito poslednja dva puta (protiv Murray-a i Fish-a)

Izgleda se radi o mononukleozi koja moze da se vuce mesecima i daje simptome svremena na vreme. Taj virus je nepredvidiv i moze da se desi da potpuno unisti ovu godinu Federeru. Federer je rekao da je glavni deo bolesti vec prosao, ali eto sada izgleda gore nego dok mu je trajala glavna faza - pa ako se tako produzi mislim da ce Novak vec ove godine biti no.1 a Federer ce pasti ispod Nadala

Aman, o njegovoj bolesti pricam vec godinu dana. Samo sto je to psihicka bolest a ne fizicka :D
A o njegovoj losoj igri (nisam rekao rezultatima), isto toliko. Prosle godine na Rolan Garosu ga je Rafa ponizio, na Wimbledonu se provukao kroz iglene usi jer je Rafa bas bio baksuz u petom setuu a inace bolje igrao, na US openu je Nole pobedio samog sebe tako sto se ukakio u gace od straha da osvoji svoj prvi GS. Dakle covek vec godinu dana nije uopste dominantan u igri, a ponasanje na terenu i izjave van, odaju coveka sa problemima licne prirode. Mislim da je Rogera naceo Nalbandijan pre jedno godinu ipo dve u finalu Rima cini mi se, tad je Roger stvarno lose igrao pod pritiskom.
Slazem se sa DivljomMackom u sledecem: da ce Novak vec ove godine biti no. 1.

Back