Rodžer Federer

Ko je najveći teniser svih vremena?

• Roger Federer

• Rafael Nadal

• Pete Sampras

• Novak Djokovic

• Andre Agassi

• Rod Laver

• Bjorn Borg

• John McEnroe

• Jimmy Connors

• Ivan Lendl

• Boris Becker

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sjajan teniser...mozda i najbolji svih vremena

Ovde ga ne vole ali imala sam prilike da pogledam neke emisije i toliko je drag covek

Ozenio je pravu zenu ma sta o tome pisali.

Hvala na komentaru. Dodao bih SIGURNO najbolji svih vremena.

Ljudi imaju iskrivljenu sliku o njemu, na žalost. I mnoge činjenice o Federeru se ne govore, kao što je njegov humanitarni rad, na primer.

Prirodnoje da navijam za Novaka ali ako posmatram tenis kao sport i ovu deceniju Federer i Nadal svu dva najznacajnija tenisera.

Federer je imao stabilnu karijeru .Nadal ne znam sta reci osim da mi je jako zao tog talentovanog decka.

Novak.Federer ,Nadal su obelezili ovu eru tenisa to je cinjenica.Novaka ne bi bilo da nije izgradio sebe kroz borbu sa njima dvojicom

Preslatka slikaz:)

103586_rodzerprofimedia0270471028_630x0.jpg

Ljudi imaju iskrivljenu sliku o njemu, na žalost. I mnoge činjenice o Federeru se ne govore, kao što je njegov humanitarni rad, na primer.

Slažem se u potpunosti.
I Federer i Nadal imaju svoje humanitarne fondacije mnogo pre Novaka ali se oni time ne hvale na sva usta.

На пример како је избегао да оде у војску, како краде пешкире са турнира, како краде мајице по бутицима................

Back