Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Ali ne zaradjuje svako 3x vise od tvog laznog goataAl svako zaradjuje u penziji mackice i baba koja je strikala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ne zaradjuje svako 3x vise od tvog laznog goataAl svako zaradjuje u penziji mackice i baba koja je strikala
Nije dobro...tebiNastavi ovde da ga pljujes ionako federer nema drugih kvaliteta xoxo
Znam ja zasto si zapenio,400 nedelja prvi axaxaxaNije dobro...tebi![]()
zašto lažniAli ne zaradjuje svako 3x vise od tvog laznog goata![]()
Evo Federer sigurno ne moze mirno da spava zbog togaZnam ja zasto si zapenio,400 nedelja prvi axaxaxa
Ma zezam se. GOAT je svakako, ako nista drugo najvise psuje od svih tenisera a i najvise reketa je polomiozašto lažni
ono što sada neki proturaju kao vrline za GOAT , stil, ponašanje , elegancija u pokretima to ima u baletu i neke takve sportske aktivnosti , u tenisu se igra za poene i pobede
Gore nego tiEvo Federer sigurno ne moze mirno da spava zbog toga![]()
Samo da bude dobro...Gore nego ti
tačno je takav, a ona dvojica su kao mašineMa zezam se. GOAT je svakako, ako nista drugo najvise psuje od svih tenisera a i najvise reketa je polomioA i ne znam da su Nadal i Federer izbacili roditelje iz loze tokom meca
Tu je stvarno jedinstven.