duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Kad se i rosnu livadu zagledam a ona sva zelena.Prvi joj suncevi zraci od rose prospu dijamamte .Hladnikavi jutarnji vasduh mami moje duboko disanje .Zora objavljuje odvajanje noci od dana dan dolazi .Tada mi je moja RAVNA CAROBNA na dlanu i u rukama koje pruzam prema njoj isto sanjivoj isto budjenje na dva razlicita mjesta .Neke poznate daljine rastope se i svu me obuzmu .Zaustave me prostoru i vremenu mene vec otislu .Nigdje ne krocola cuci ona u meni ja u njoj .Sva Bozanska sila pregrst zvjezdica vatromet zelja prsti svud oko mene .
Sve je nestvarno lijepo i daje mi krila . Njisem se daljine su uzani prolaz za nesto sto mi niko ne moze uzeti. Plavicasto nebo , tihi Dunav pa zaustavit ce se ko moze .Horizonti mi bjeze limije su tanke .Nestvarmo laka a nisam ptica jutros sam tamo nigdje ne otisla ....
Sve je nestvarno lijepo i daje mi krila . Njisem se daljine su uzani prolaz za nesto sto mi niko ne moze uzeti. Plavicasto nebo , tihi Dunav pa zaustavit ce se ko moze .Horizonti mi bjeze limije su tanke .Nestvarmo laka a nisam ptica jutros sam tamo nigdje ne otisla ....

Poslednja izmena: