Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hepi brZdej tu juuuuu... nemoj stavit' prst u strujuuuu... Shalim se...The Last Unicorn:Evo ja sam odlucila da malcice vaskrsnem ovu temu,iako postoji slichna("Rodjus Party"),a razlog za to je...pa..................IT'S MY BIRTHDAY!! 8)
(ITZ MAJ B'RTDEJ--->shto bi rekli DJ_MaRe i Alexandra9)![]()
![]()
(:The Last Unicorn:Evo ja sam odlucila da malcice vaskrsnem ovu temu,iako postoji slichna("Rodjus Party"),a razlog za to je...pa..................IT'S MY BIRTHDAY!! 8)
![]()
jao, jao, jao...Alexandra9:evo, zahvaljujuci Maretu... imas sliku i od mene...
Mislim... ideja za tvoj nick je iz tog crtaca? (:
![]()
8)Bliznakinja:Срећан рођендан,Ана..
Све најбоље :wink:
mortishaaa:luks lajk aj misd *..aj didnt nju det ju ar teling dis hir!
so aj will sej it again hir HAPPY BIRTDAY!! aj vish ju ol d best! :wink:
Уписала сам туристичку...The Last Unicorn:Bliznakinja:Срећан рођендан,Ана..
Hvala,hvala..![]()
PS.Nisam jedno vreme bila na forumu i zaboravila sam da te pitam koju si gimnaziju upisala?
Али замало да ме убаце у 9. далеко билоpa ako nista drugo... bila bi ti blizu gajbe... :wink:Bliznakinja:Али замало да ме убаце у 9. далеко било[/color]
Па туристичка ми је још ближа...DJ_MaRe:pa ako nista drugo... bila bi ti blizu gajbe... :wink:Bliznakinja:Али замало да ме убаце у 9. далеко било[/color]
:wink: Samo MaRe i Alex??? :shock: Hmmm /me uvredjenThe Last Unicorn:Evo ja sam odlucila da malcice vaskrsnem ovu temu,iako postoji slichna("Rodjus Party"),a razlog za to je...pa..................IT'S MY BIRTHDAY!! 8)
![]()
Bliznakinja:The Last Unicorn:Bliznakinja:Срећан рођендан,Ана..
Hvala,hvala..![]()
PS.Nisam jedno vreme bila na forumu i zaboravila sam da te pitam koju si gimnaziju upisala?
Уписала сам туристичку...
Гимназију сам заобишла..Али замало да ме убаце у 9. далеко било
Shinoda:Samo MaRe i Alex??? :shock: Hmmm /me uvredjenThe Last Unicorn:Evo ja sam odlucila da malcice vaskrsnem ovu temu,iako postoji slichna("Rodjus Party"),a razlog za to je...pa..................IT'S MY BIRTHDAY!! 8)
![]()
![]()
Enivej, Srecan ti Birthday...SVE NAJLEPSE!!! :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Svaka cast za slicice, lepo kaze bleach da ste divni
novelkamThe Last Unicorn:mortishaaa:luks lajk aj misd *..aj didnt nju det ju ar teling dis hir!
Ou...ic okej,tenk ju!
kako brzo ucis... streberko jednamortishaaa:novelkamThe Last Unicorn:mortishaaa:luks lajk aj misd *..aj didnt nju det ju ar teling dis hir!
Ou...ic okej,tenk ju!
(hauevr!)
Pptenk ju 8) streber u krviAlexandra9:kako brzo ucis... streberko jednamortishaaa:novelkamThe Last Unicorn:mortishaaa:luks lajk aj misd *..aj didnt nju det ju ar teling dis hir!
Ou...ic okej,tenk ju!
(hauevr!)Pp
aj nou sister... ajv bin der vans...mortishaaa:tenk ju 8) streber u krviAlexandra9:kako brzo ucis... streberko jednamortishaaa:novelkamThe Last Unicorn:mortishaaa:luks lajk aj misd *..aj didnt nju det ju ar teling dis hir!
Ou...ic okej,tenk ju!
(hauevr!)Pp

Thanx :wink: Пуно среће и теби ,и ти ћеш вероватно доста путовати и да постанеш неки преводилацThe Last Unicorn:Bliznakinja:The Last Unicorn:Bliznakinja:Срећан рођендан,Ана..
Hvala,hvala..![]()
Уписала сам туристичку...
Гимназију сам заобишла..Али замало да ме убаце у 9. далеко било
Super,srecno ti bilo,zelim ti da proputujesh svet kao onaj matori iz Kon Tikija i vishe! :wink:![]()
The Last Unicorn:Shinoda:Samo MaRe i Alex??? :shock: Hmmm /me uvredjenThe Last Unicorn:Evo ja sam odlucila da malcice vaskrsnem ovu temu,iako postoji slichna("Rodjus Party"),a razlog za to je...pa..................IT'S MY BIRTHDAY!! 8)
![]()
![]()
Enivej, Srecan ti Birthday...SVE NAJLEPSE!!! :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Svaka cast za slicice, lepo kaze bleach da ste divni
Ou Shinoda,dont bi insalted![]()
Tenk ju veri,veri,veri.....mach!
:wink: ju ar not enimor? :shock:Alexandra9:aj nou sister... ajv bin der vans...mortishaaa:tenk ju 8) streber u krviAlexandra9:kako brzo ucis... streberko jednamortishaaa:novelkamThe Last Unicorn:mortishaaa:luks lajk aj misd *..aj didnt nju det ju ar teling dis hir!
Ou...ic okej,tenk ju!
(hauevr!)Pp
![]()