Rođenima na današnji dan - Poklon

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mile39

Primećen član
Poruka
522
Svi, rođeni na današnji dan (ili dan kada čitaju ovaj tekst) i imaju internet adresu, dobiće kao POKLON natalni horoskop (svoj ili drage osobe) u PDF formatu. Potrebno je poslati: ime i prezime ili samo ime ili samo nadimak, datum, vreme i mesto rođenja, kao i svoju Internet adresu. Ovaj poklon će dobiti samo rođeni od 02.04 do 15.04. bilo koje godine, za sada. Da neko ne bi bio uskraćen za poklon, važi datum slanja e-maila, u slučaju da se e-mail ne primi ili ne pročita u navedenom danu.
EXTRA POKLON - svako ko je rođen 5. septembra dobija poklon odmah!!!

Slavljenici, nemojte zaboravljati da mi dostavite prezime i/ili ime ili nadimak analizirane osobe. Analiza horoskopa nije baš zaokružena ako ne piše i o kome se radi. Ako se podaci salju preko foruma, obavezno navesti i e-mail adresu. Ako se klikne na Mile39, otvara se opcija za direktno slanje e-maila.

Problem: Molim sve one koji su poslali svoje podatke a nisu dobili svoj poklon u razumnom roku od 1 do 10 sati, a imaju nalog na HOTMAIL.COM, i GMAIL da mi se obavezno jave. Malo pre sam primio jedan tuzan prigovor da: nisam fer, jer nisam uradio ono sto sam obecao. Svi koji imaju adrese na pomenutim sajtovima, neka provere da li mogu da primaju i salju priloge vece od 100KB.

Sa YAHOO-om izgleda da nema problema!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back