Рођендански поклон ?

Муж/момак- рођендан, до 5000 динара.
Не бих преко тога, мислим да је превише. :)

Јесам стипса? :lol:
dan u kome mi se bas ugadja :mrgreen: (mada ne mogu da se pozalim ni na tretman ostalih dana ;)) pozorisna predstava (neka za koju zna da bih volela da gledam)+plesno vece u nasem klubu+neka lepa setnjica posle svega...

dan u kome mi se bas ugadja :mrgreen: (mada ne mogu da se pozalim ni na tretman ostalih dana ;)) pozorisna predstava (neka za koju zna da bih volela da gledam)+plesno vece u nasem klubu+neka lepa setnjica posle svega...

Ово је добра идеја- карта за позориште. :)
Неки лепи весели мјузикл у Позоришту на Теразијама- ово ће заменити и плесно вече :mrgreen: Јер сам ја у вези са Homo Balcanucus-om :D

ja ne volim ni da primam ni da dajem iznenadjenja, zato lepo mesec dana pred rodjendan pitam sta hoce, jer najvise na svetu mrzim suludo razbacivanje parama ili nesto sto neko misli da ce biti iznenadjenje a ovaj ko prima se razocara... nego lepo da kaze sta oce, i da bude nesto sto mu treba i/ili sto ce koristiti.

ja ne volim ni da primam ni da dajem iznenadjenja, zato lepo mesec dana pred rodjendan pitam sta hoce, jer najvise na svetu mrzim suludo razbacivanje parama ili nesto sto neko misli da ce biti iznenadjenje a ovaj ko prima se razocara... nego lepo da kaze sta oce, i da bude nesto sto mu treba i/ili sto ce koristiti.

pa dobro, ako bash insistiras onda ocu majicu sa printom nemam dejvid getu :rumenko:

Шта вам купити за рођендан?
Некако је нама женама лакше одабрати, већи је избор.

Пишите искрене жеље, не фемкајте се због цене поклона.
Наравно, ни не претерујте. :lol:

Pa zavisi ko sta daruje al ajde nek je sto skuplji:mrgreen:najvise cu se obradovati ako me neko pita sta mi treba pa mu kazem neki deo garderobe..ili pokazem usput kad gledamo u radnjama i zapamti da mi se nesto svidelo

:ok:
Bash tako.Mushkarci u poklonu traze i vide upotrebnu vrednost.

pa i ja volim upotrebnu vrednost u poklonu, i bas ne volim kad mi neko spremi iznenadjenje koje je za mene uglavnom neprijatno. i to sam svima rekla...dakle prosle godine mi je trebao novcanik jer mi se stari bio raspao, ove ranac jer mi se stari raspao, dobila sam ucesce za kupovinu rolera i slicno...sve stvari koje koristim, ja srecna, srecan onaj ko je dao...recimo jednoj drugarici sam kupila ove godine vrecu za spavanje jer je imala neku ogromnu staru komunisticku koja ne moze normalno da se upakuje a voli da putuje jeftino i znala sam da joj to treba i stvarno je bio pun pogodak...i tako...ako ne znam ja pitam sta ljudi hoce bolje nego da maltretiram sebe i jos kupim nekom sranye koje mu ne treba. mada ljudi su razliciti, neko pati za tim da bude iznenadjen,a mene oblije hladni znoj pri pomisli na rodjendanska i ostala iznenadjenja :neutral:

Питај га шта му треба, и шта би био срећан да има а да можеш да му приуштиш, или провлачи то кроз причу необавезно, одете прошетате градом, и гледате као шта има, поменуће да му нешто треба, типа качкет, дукс, не знам ни ја.. И то је то..

E baš bi se proslavila kad bi me pitala šta mi treba, uvek ću reći "ništa" :lol:
Što se mene tiče, najviše bih se obradovao nekom zanimljivom usb gedžetu, Njutnovom klatnu, tangramu ili tako nečemu zanimljivom.. Možda električna pruga sa vozićima? :mrgreen: Hebiga, rođendanskom poklonu se i dalje najviše raduje dete u meni

Видиш шта му фали од одеће и купиш то, или ако воли аутомобиле, купиш му нешто за кола, или му узмеш патике неке, или неки сат, добар сат је по мени најбољи поклон, или му купиш неки добар парфем..

Back