rodjendani

ja volim te proslave rodjendana..jos jedna divna prilika za druzenje i za klopu...tudje rodjuse nekako vise volim...moj...uvek budem nesto tuzna na taj dan...tad postanem svesna kako je prosla jos jedna godina i to veoma brzo

:lol:jao mojne samo da se pretvoris u one sto pitaju za recepte torti a nikad ih ne prave:lol:

:zcepanje: ... Ih ma ja sam oduvek bila od tih :mrgreen: Al zato što se moja draga mama uvek žalila kako sam nikakva domaćica, kako se nikad neću udati zbog toga i to pa sam shvatila da kad počne da priča kako je nešto lako i brzo napraviti ja se pravim kao da je slušam...Ustvari ko zna gde sam, za 5 sekundi zaboravim šta mi je rekla :mrgreen: ... i reeeetko primenim recept...

Najvise volim kad je mom mm rodjendan. Onda ja sve lepo organizujem, svake godine nesto drugo i super mi je da se bavim time i da mi to bude lep dan. Kad je moj rodjendan ja se bas nesto rastuzim. Obicno odemo negde na rucak i to bi bilo to. Moji najblizi bas i nisu neki majstori da iznenade coveka, a da sama organizujem nesto bas mi je bez veze.
Inace ne znam koji mi je bio najbolji rodjendan, neki tinejdzerski, verovatno, al uvek sam se bolje provodila kod drugih na rodjendanima nego na svom

Obozavam rodjendane!
I svoje i bliskih ljudi.
Moj nijedan nije prosao, a da ga nisam proslavila i to onako, bas veselo. Uvek bude zurka i super provod, mozda zato sto je celo moje drustvo takvo. Uvek su tu oni i jos neki ljudi koje upoznam vremenom- kolege, prijatelji prijatelja, koji, onako, dodatno zacine i osveze atmosferu.
Inace, nisam neki preterani ljubitelj sedeljki, vise volim ovu opusteniju atmosferu. Skupimo se, pa sta bude...A uvek bude lepo:)

slavite li rodjendan? Da!
kako ga proslavljate? Ujutro na sabajle najprije otpivam "Hej Slaveni" a posli kako bude:cool:
koliko vam je to vazno?Vrlo, sjecam se NOR-a, Druga nam Tite...itd!
kako je izgledao rodjendan koji ce vam ostati u najlepsem secanju?
Ne sicam se godine ali onaj kad sam prvi put naucila od pocetka do kraja pismu od Issmete Krvavec "Zemljo moja"

Back