Roditelji zapeli kao čekrk za samoizvlačenje terenaca......

Metoda je da matori toliko ***** što im je pas pojeo papuče ili krajnje misteriozno limunada uništila cd Jure Stublića (nanesena na isti za vreme bitisanja sam u kući), a vino od 5000 din je nešto kiselkasto... da ne stižu da se bave vašim porukama na netu i traženjem vašeg dnevnika... Još kad 10 mojih riba bude zvalo na onaj fon koji se nalazi u sobi gde ćale vežba gitaru....

Metoda je da matori toliko ***** što im je pas pojeo papuče ili krajnje misteriozno limunada uništila cd Jure Stublića (nanesena na isti za vreme bitisanja sam u kući), a vino od 5000 din je nešto kiselkasto... da ne stižu da se bave vašim porukama na netu i traženjem vašeg dnevnika... Još kad 10 mojih riba bude zvalo na onaj fon koji se nalazi u sobi gde ćale vežba gitaru....

To su dobre ideje, gledacu neke od njih da primenim pri sledecem sukobu...Al nikako nemoj da unistavas vino, to nikako.

911s [SK];13431544:
Ne drma samo njih klimaks nego i vas pubertet, a kao i uvek - realnost i istina je uvek negde na sredini.

najgadnije je to
roditelji se tripuju k'o da im je 17 godina, a ne 40 i kusur
a mi, njihova draga decica, obrnuto, k'o da smo popili svu pamet ovog sveta (teska srca ovo prevalih preko tastature)
pa svako tera na svoju stranu
a dokle to moze tako, samo Cak Noris zna

Back