Opelman
Aktivan član
- Poruka
- 1.535
Ma imam glavu od betona, samo da li vredi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma imam glavu od betona, samo da li vredi?
Vredi,vredi
Samo udri u zid i ne zali
Što ću i da izvedem sad kad znam da vredi... Samo će da traje!
Najbolje sa matorima je materijalno... Limunada + CD, puder u klonj šolju, vino + sirće, papuče + pas....
Metoda je da matori toliko ***** što im je pas pojeo papuče ili krajnje misteriozno limunada uništila cd Jure Stublića (nanesena na isti za vreme bitisanja sam u kući), a vino od 5000 din je nešto kiselkasto... da ne stižu da se bave vašim porukama na netu i traženjem vašeg dnevnika... Još kad 10 mojih riba bude zvalo na onaj fon koji se nalazi u sobi gde ćale vežba gitaru....
Da li vam se nekad desilo da iako znate da ste 1 000 000% u pravu, vaša krv neće da vam to prizna, već tera po svom, pa do smrti i apokalipse? Kada je to bilo? Šta ste radili tada i kako ste to rešili? Vredi li se boriti ili je bolje prećutati?
911s [SK];13431544:Ne drma samo njih klimaks nego i vas pubertet, a kao i uvek - realnost i istina je uvek negde na sredini.
Da li vam se nekad desilo da iako znate da ste 1 000 000% u pravu, vaša krv neće da vam to prizna, već tera po svom, pa do smrti i apokalipse? Kada je to bilo? Šta ste radili tada i kako ste to rešili? Vredi li se boriti ili je bolje prećutati?