Roditelji i nasilje

Stevcina zabica

Stara legenda
VIP
Poruka
98.635
Citam danas kako su se u Petrovaradinu potukli roditelji dece koja su ucestvovala na fudbalskom turniru i ne mogu da se ne zapitam da li su normalni?

- Ovo što se desilo na turniru je tragedija za svu decu koja su prisustvovala nemilim scenama. Izrazi lica dece, vrištanje dečaka koji je legao u blato i čupao sebi kosu dok gleda kako se roditelji tuku jeste nešto što ne sme da se događa na sportskim događajima. Decu moramo da zaštitimo od agresije koja postoji u javnom životu. U ovom slučaju organizatori su se poneli izuzetno hrabro i odgovorno, jer su diskvalifikovali ekipe čije su roditelji učestvovali u incidentu i odložili su jedan dan turnira na kojem je trebalo da gostuju ekipe poput Partizana, Čukaričkog, TSC-a - priča Ješić.

https://www.espreso.co.rs/vesti/dru...edium=home_widget&utm_campaign=adria_internal

Uopste ne razmisljaju o posledicama koje takvo ponasanje ostavlja na decu :sad2:
Sta bi vi uradili da se vas supruznik tako ponasa? Kako uopste zastiti tu decu od rodjenih roditelja?

Baš to...Da se to prvo proveri ..Jesu li sposobni i normalni za roditeljstvo..
Ma, da li znaš koliko ljudi prolazi psiho test a realno nisu normalni?
Nema pouzdanog načina da to stvarno utvrdiš, osim kod teško poremećenih psihopata sa IQ manjim od 50.
Ali da kod takvih ljudi čak ni prisustvo deteta nije kočnica, e to je meni apsolutno neshvatljivo, koliko god da se iznerviram,
ma ne bi mi palo na pamet da pred detetom uradim tako nešto, radije bih oćutao, samo klinci imaju potrebu da sebi nešto dokazuju.

Gde god da pogledas se vidi gore,dal su filmovi,igrice,rijaliti,praviti slona od misa kako se dete nervira sto mu se tata potuko,pa sta ako mu je cale kik boxer ,normalno da nece sedeti mirno fazon mmm meditira,meni nije normalna retardiranost da se svet pretvorio u to da se svaki vid fizickog akta osudi bez obzira na razlog i ucesnike,pa nema veceg obraza nego se golim rukama potuci za svoje ubedjenje,nisu pre 50 godina svi takvi postali ubice i kriminalci,sad ne kapiram imate sina vaspitate ga da tuzi uciteljici nasilje a ne da stisne zube u zavali nekog ko ga maltretira,ok ja necu tako,kupicu mu jos u pelenama dzak za box

Gde god da pogledas se vidi gore,dal su filmovi,igrice,rijaliti,praviti slona od misa kako se dete nervira sto mu se tata potuko,pa sta ako mu je cale kik boxer ,normalno da nece sedeti mirno fazon mmm meditira,meni nije normalna retardiranost da se svet pretvorio u to da se svaki vid fizickog akta osudi bez obzira na razlog i ucesnike,pa nema veceg obraza nego se golim rukama potuci za svoje ubedjenje,nisu pre 50 godina svi takvi postali ubice i kriminalci,sad ne kapiram imate sina vaspitate ga da tuzi uciteljici nasilje a ne da stisne zube u zavali nekog ko ga maltretira,ok ja necu tako,kupicu mu jos u pelenama dzak za box
E ..Takvih kao ti sa tim svojim mišljenjem ima previše..
I to i jeste problem..
Ovde niko nije govorio da ne treba reagovati ako te neko prvi napadne..
Samo se vrati u rikverc i pročitaj.

praviti slona od misa kako se dete nervira sto mu se tata potuko,pa sta ako mu je cale kik boxer ,normalno da nece sedeti mirno fazon mmm meditira,
Aha.
To za onoga što je tukao.
A šta je sa onim koji dobije batine? Pred detetom?
Ti si neki opasan frajer, vidi se iz tvog posta.
Ja šta sam se tukao, tukao sam se, ne moram ja sada da se pobijem sa nekim da bi mu dokazao - šta?
Ja sam jači, moje dete je u pravu, ti si jači, tvoje dete je u pravu?
Pusti te klinačke fore, kad čujem tako nešto, uvek zamislim nekog patuljka iza ogromnog monitora...

Dobro rece bratic mog ustaskog tetka, po tim selendrama se prozori sikirama peru, a i sam je iz takve jedne selendre.
Koji Dinamo, Hajduk, Zvezda, Partizan, prava akcija je u trecoj ligi gdje nogometni sudac bjezi glavom bez obzira da ga seljani s grabljama i bakljama ne bi lincovali, a medjusobno se obracunavaju sikirama i kolcima za paradajz.
Hajde Čvarak ..Ne preteruj.

Ovi debili što su se tukli ovde na ovom turniru su verovatno na liniji onih matorih propaliteta koji kažu u moje vreme se znalo sve se rešava na ruke i molim lepo,šta se bre rešava yebo te patak? Znači ako sam ja fizički jači od nekog i imamo neki spor oko neke stvari sve što treba je da ga pozovem na ferku tu ga izlomim i eto ja sam u pravu na kraju.Totalna debilana na nivou maloletničke delikvencije a imaš matore ljude koji ne znaju bolje od toga da smisle i dan danas.

Back