rodbinske veze

• Začetnik teme Začetnik teme LeXy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kol'ko sam ja zakljucio, njoj i nije potrebna pomoc, vec je samo postavila temu, misleci da ce teci nekim tokom "O INCESTU". Nije mi jasno, ako neko nesto napravi (posto vec dugo cuti) mogla je polako da pregleda "krstaricu" i pronadje forum zdravlje ili neki drugi sajt, pa pita nekog strucnog, napise kako se oseca a ne ovako tras - bum.

Tacno je da je verovatno maloletna i da je bilo samo ake - koke... ali kad je sex u pitanju, ne radi se to tek tako, ima tu i pre toga necega. Znaci razmisljala je. Osim, ako sada ne napise ovo ili ono.

Mada, nije ovo slucaj koga bi neko iznenadio.

"Cura je napravila incest,trebalo bi da se posavetuje(po mom mishljenju sa psihijatrom)"

Da, samo zato sto joj ovo idiotsko drustvo tvrdi da je to lose! Ima ih koji to rade redovno (pazeci da im se slucajno ne omakne potomstvo) i osecaju se SUPER jer njihova sredina ne misli da je to uopste lose.

Idi ti LeXy kod ginekologa da vidis da li si trudna. Ako jesi, mozda (ali samo mozda) ce dete imati problema s genima - nesto su vece sanse nego da otac nije tvoj brat, mada i sa ne-rodbinom cesto ulecu problemi te prirode. Ali, i ako geni prodju OK, imaces OGROMNU frku ako u Srbiji (tj istocnoj Evropi, a i velikom delu zapadne) rodis bratovo dete. Zato pamet u glavu! Ne igraj se sa mogucim potomstvom!!! ko sto vidis ove postove, spalice te odmah, a i rizik je ipak veci (ne 100%) za eventualno zaceto dete. (rekao sam zaceto, a ne rodjeno, jer sam protiv abortusa, pa je za mene zaceto=rodjeno).

LeXy, uzivaj u zivotu, nadji nekog ko lici na tvog brata da izivis fantaziju, ja bi isto kresno neke koje mi lice na izvestu sestru, jer nju izbegavam, sto i tebi savetujem!

...hm...posto nema nekog psihologa,da da svoje misljenje.....evo da pokusam ja...
...u pubertetu SVI,ili skoro svi...u masti imaju odnos sa nekim od svojih bliznjih....i to je NORMALAN put razvoja sexsualnosti....a,sad sto neki ne zele to da priznaju i sto ih je blam zbog toga....razumnjivo....isto kao sto je razumnjivo da se nekom "omakne"...
a mozda poseban kik,daje to sto je "zabranjeno"?...Mozda bi znali nesto vise,ako bi postavljacica teme,malo detaljnije opisala.....

Sve mogu da razumem ali pazite ovo: sreo sam danas komsiju koji ima preko 60, pa i 70god. Setio sam se kada mi je pricao da je njegova zena u stvari mu dodje sestra. Imaju cerku koja se udala (nesto je se ne secam jer sam bio klinac i znam da sam je par puta dozivao (onaj njen kad god me video: ej, mali idi cas pozovi ...).

Verovali ili ne ali je tako. I bas sam o ovoj temi razmisljao.

Dajte ljudi ne nabrajajte sada primere iz svetskog nasirokog izbora..."Ko je dete brata i sestre" i "U svetu je to normalno" a gde je to normalno recite vi meni!? Mozda u Latino Americi gde se procentualno i najvishe debila i kojekakvih deformiteta i radja.
Incest skroz rushi sktrukture "zdrave psihe"...po meni je to gore i od opstenja sa zivotinjama i svih tih gadosti...U GENE SE NE MESAJ :!: :!: :!:
A tek i misao na eventualno dete iz takve bolesne veze me skroz zblaznjava...kakav bi njemu zivot bio...a tek u Srbiji :lol: :lol: :lol: (za plakanje je ali rekoh bolje da opalim smejanje :wink: )[/b]

pitaj tetku ,možda imate jednaka iskustva sa istim muškarcem...ludaro jedna idi kod psihijatra i nemoj da radjaš decu pogotovo muško kada ne možeš da razgraničiš osečanja ...mislim :x :x fuj probaj sa ocem sigurno ima više iskustva kad si već krenula da se kokaš po porodici bar odradi to ljudski fuj fuj fuj

Back