Rod Blagojević kod Džo Rogana

buudala

Stara legenda
Poruka
82.310
Znam da na osnovu video priloga sa tube ne bi trebalo da se otvaraju teme, ali mene stvarno zanima šta su ovoliko imali da razgovaraju.

Jezik ne poznajem najbolje, a smatram da je Blagojević prilično bitna figura u budućnosti.

Verujem da su pojedine kolege forumaši bolje razumeli sadržaj razgovora pa bih voleo da čujem neka tumačenja od ljudi koji su bolje razumeli.

Unapred zahvalan.

Hteli su da ga nateraju da prizna ono za šta su ga optužili, stavili ga u zatvor sa najokorelijiom kriminalcima najokrutnijih kartela. Hteli su da ga kazne što se opire jer, kaže, to niko osim njega ranije nije radio sve do sada evo Trampa.

Bio je u zatvoru skoro 8 godina. U početku su mu nudili godinu i po dana ako prizna. Neki advokati iz njegovog tima su mu savetovali da prihvati jer kažu da jednostavno ne možeš da pobediš te ljude.
Oni su bukvalno izmišljali zakone koji ne postoje i na osnovu toga ga osuđivali.

Garantujem da će da izađe film o ovome a verovatno i knjiga.

Poslednja izmena:
Bio je u zatvoru skoro 8 godina. U početku su mu nudili godinu i po dana ako prizna. Neki advokati iz njegovog tima su mu savetovali da prihvati jer kažu da jendostavno ne možeš da pobediš te ljude.
Oni su bukvalno izumišljali zakone koji ne postoje i na osnovu toga ga osuđivali.

Garantujem da će da izađe film o ovome a verovatno i knjiga.
Mislim da je napisao knjigu.
Pričaju o tome na samom kraju.
Film je samo pitanje vremena

Back