Rockeri Srbije, ujedinite se!

na rts treba da se uzme jedan termin kao sto je bila nekad Garaza kad su pustali kao neku noviju muziku
pa da se smesti emisija u kojoj ce se pustati po 4 spota muzickih klasika (bluza rokenrola diska hevi-metala i dzeza) i gde ce na kraju kratko biti obavesteno o trenutnim muzickim dogadjajima u srbiji.
isto tako rts i ta emisija bi mogli da podsticu i organizuju muzicke dogadjaje.za opciju bi se glasalo i odlucivalo ciji ce to koncert biti.1 emisija ce biti posvecena tome gde ce svoj glas dati neka licnost iz sveta muzike(-ne dejan cukic)npr bajaga ili bora i to bi bilo najbolje.
OVA IDEJA SE TREBA RAZRADITI-MOZE I NA OVOJ TEMI I KAO TAKVA (DORADJENA)POSLATI RTS-U.MOZE SE PREDOCITI I NEKOM UTICAJNIJEM PA DA ON POKRENE INICIJATIVU ALI O TOM-PO TOM
dakle-ima vajde

Ja_se slazem sa tom idejom samo ako uspe. Ja bih volela da ne bude to neka kratka emisija nego da traje bar 1h. Da bude neka top lista ili da se pusti neki novi spot. Neka recenzija albuma. Onda ukratko da se isprica neka biografija benda i sta ja znam tako nesto.

Batalite RTS za taj posao!Dokle se god na dotičnom kanalu vrte Legende nema vam 'leba ot toga.Ako iko od tih domaćih šabana sa kanala može,to je B92.Nije da reklamiram B92 ali jedino oni još uvek malo misle na mlade i Jelen pivo koje je glavno za Beer Fest,zar ne?Tako da...Pustite da RTS crkne u sopstvenom smradu.:thumbdown:

***** to vratite 3 kanal RTS-a tu je bilo svega!!
:worth:

Ne slušaj one narkomane što tresu glavama.
Sektaši.

"Jedna do druge kuće su dvije,
on voli metal, ja narodne.
Zapalit' ću mu kose dugačke.

Teško je meni, sigurno je,
***** mu metal, ***** mu sve.
Prebit' ću mu noge herave.

Ref. 2x
Udara gitaru taj metalac
grmi Fender, grmi Vox pojačalo.
Oprosti gostu, ja sam ti Bosanac,
vuče me narodno."