Rock n Roll za sva vremena(Od 60-tih,pa do pocetka 90-tih odprilike :) )

U stvari je iz jednog razloga, sad sam video na Vikipediji da je drugi razlog moje gubljenje.
Ali Metalika definitivno nije najuticajniji bend u proteklih 30 godina. Jedan od, pre bih rekao, ali ako idemo od osamdesetih i ograničimo se na metal, na tronu je definitivno Maiden, čak je (ja mislim) Ulrich rekao da ih je Maiden (između ostalih) inspirisao.

Kad smo već kod (heavy) metala, ja ne mogu a da ne spomenem:

ovo je glupa tema :manikir: preveliko razdoblje i previse dobrih bendova.

Tvoje misljenje,ako moderacija misli isto,ne sumnjam da ide pod kljuc :)
A zasto sam obuhvatio ovoliko razdoblje,pa to je zlatno doba ove muzike i po meni,takva se vise ne svira :)
Cak i bendovi koji su opstali iz tog perioda,ne mogu to ponoviti :)

Poslednja izmena:
U stvari je iz jednog razloga, sad sam video na Vikipediji da je drugi razlog moje gubljenje.
Ali Metalika definitivno nije najuticajniji bend u proteklih 30 godina. Jedan od, pre bih rekao, ali ako idemo od osamdesetih i ograničimo se na metal, na tronu je definitivno Maiden, čak je (ja mislim) Ulrich rekao da ih je Maiden (između ostalih) inspirisao.

Kad smo već kod (heavy) metala, ja ne mogu a da ne spomenem:

Pa donekle Iron Maiden jeste uticao na stvaranje (heavy) metala(ali nisu ga i stvorili),ali ono sto hocu da kazem jeste da je Metallica stvorila njima svojstven zvuk,i da ih mnogo mnogo bendova pokusava kopirati itd. itd.

Back