Rock caffe Zeppelin

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uh, tek sada dolazim sa izleta... jutros od devet van kuće :mrgreen:
ne da je bilo super nego izvanredno!
pred kraj smo stišali vatru i pjevali pjesme EKV-a, Brejkersa, Čorbe, Nirvane, Metalike i tako dalje... na žalost niko nije znao pjesme Block Out-a i Bjesova...
Sve u svemu, vrijedilo je čitav dan! :D
Sad to sve začinim akustičnim albumom Vranjkovića i papanje ...

Daleko od civilizacije, na mjestu gdje ima mnogo ostrva, blizu izvora jedne naše rijeke...
koke na ražanj, kobaje ko se ne dočepa koke... ma super stvarno :)
popeo sam se na jednu stijenu, jedva doduše... počeo sam da paničim kad sam bio na sredini jer je ravna, a jako malo mjesta ima da se uhvati i izvuče na viši dio... uh...
isto tako me uvatila panika kad sam za opkladu otrčao stotinu metara u šumu, oko deset sati, mrkla noć... a ******, sad ne bih smio :D

Jeste, koji nikad ne slavim :D

Ma oduševio sam se kad smo pjevali nas trojica... i jedna djevojka preko puta nas... pjesme EKV-a... uuuh
Moga druga tetka je poznavala lično Milana i bila zaljubljena u njega... taj drug je takođe bio, i pjevao :D
dogovorio sam se sa njim da pokuša da zbavi instrument do zime...
slušamo ja i drug EKV na klupi, do koje se mora preko rijeke, i mi smo je pregazili, skinemo patike i udri... i reče on "Na ovu sam se pjesmu strašno navukao." i pusti To the moon and back... buf... skočio sam u patikama i trenerci u vodu i naravno dobio grčenje mišića pa sam jedva izašao...

Ma, stvarno mi žao što sam se probudio... ali pripišalo se :lol:

U osvit zadnjeg dana
Jedna se misao rodila
Ali rec nikada

Spremas se da letis
Pravo i daleko
A ja te vise nikad necu gledati

joj najbolji tekst, ako ne naučim ovo svirati za pola godine obe ruke siječem, ili lupam gitaru

Jeste, koji nikad ne slavim :D

Ma oduševio sam se kad smo pjevali nas trojica... i jedna djevojka preko puta nas... pjesme EKV-a... uuuh
Moga druga tetka je poznavala lično Milana i bila zaljubljena u njega... taj drug je takođe bio, i pjevao :D
dogovorio sam se sa njim da pokuša da zbavi instrument do zime...
slušamo ja i drug EKV na klupi, do koje se mora preko rijeke, i mi smo je pregazili, skinemo patike i udri... i reče on "Na ovu sam se pjesmu strašno navukao." i pusti To the moon and back... buf... skočio sam u patikama i trenerci u vodu i naravno dobio grčenje mišića pa sam jedva izašao...

Dobar dan:mrgreen:

mene je ovako jednom ponela pesma,i skocila sam s aviona,razbila sam sesamo tako,ali nije mi zao:D!!!takodje je smo slushali EKV.....posl;e sam se jedva vratila gore:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back