zograf.lo
Iskusan
- Poruka
- 5.127
e to ce ga obradovati![]()
otkud znash

e zvezdo budi srecna-nama bila seka aleksic

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e to ce ga obradovati![]()

joj juče pre sinanovog koncerta, išla kola sa razglasom kroz grad, najavljivali spektakl, puštali njegove pesme... ono je bilo za umiranje
i posle na kališu samo metalci skoro ostali...dobro, bilo je malo raje i na kelis na green festu, al opet....![]()

otkud znash
e zvezdo budi srecna-nama bila seka aleksic![]()

)one je iz Loznice!!!!!!!!ajoj majko,***** ti rodni grad!!!!ocete da cujete znamenite Loznicane
Kod nas je dolazio cak 3,4 puta.Ne znam ni koja ga sila vise zove,dosadan je kao smrt.Ali kad pomislim na prosli vikend i koncert Miroslava Ilica na gradskom trgu ,Bajaga mi dodje kao super izvodjac .
aj vako:Vuk S Karadzic,Jovan Cvijic,Mica Popovic,Anta Bogicevic,Dragan Micanovic,Maja(ona bivsha pevaljka pinkovvske-sitijevske grupe Luna),Baja Mali Knindza,Seka Aleksic(dodushe iz malog zvornika je,al to je nasha opshtina)Dragan Kojic Keba,Sinan Sakic..........ima josh-nemogu da se setim

aj dodji pa da nas bude dvaju

Dobar dan! Ide li ko odavde veceras na Block Out?
gde dolazi Corba. u kontejner?
ne, stvarno gde?
Bio sam na Corbi za srpsku Novu godinu! n_n Ajde lepo se provedi rockerka! E Limune ***!