User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.034
Rockerka Dejan Cukic to peva!!
Zograf bio sam na Gnevu Andjela,dolazili su u Morrison (Rock kafic)!!
Zograf bio sam na Gnevu Andjela,dolazili su u Morrison (Rock kafic)!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drago mi je,

!!Gde ce te??Kakva svirka......Upoznao sam ekstra goticarku (malo smo se zezali i uzeo sam njen br) n_n i posle sam se gazio u sutkama sa nekim punkerima iz Lazarevca i jos nekim ludacima iz Valjeva,lemo sam se kao nikad u zivotu i dobio sam trzalicu od gitariste n_n,ali sam se zajebao kod bubnjara ja umesto da kazem "daj mi palicu" ja retard "daj mi cinelu" i lik me ispalio!!Ako budu izbacili slike sa koncerta pokazacu vam ko sam!!
Mogao si usput i bubreg da mu tražiš kad si već tu.Kakva svirka......Upoznao sam ekstra goticarku (malo smo se zezali i uzeo sam njen br) n_n i posle sam se gazio u sutkama sa nekim punkerima iz Lazarevca i jos nekim ludacima iz Valjeva,lemo sam se kao nikad u zivotu i dobio sam trzalicu od gitariste n_n,ali sam se zajebao kod bubnjara ja umesto da kazem "daj mi palicu" ja retard "daj mi cinelu" i lik me ispalio!!Ako budu izbacili slike sa koncerta pokazacu vam ko sam!!
Bravo Srbine!
Mada dobra ti je ideja,moraću ja da tražim slušalice od Nastića kad bude sledeći put imao nastup u Kraljevu.

Joj,sara...otkud ti ideja za to,majke ti?
lepo