Rock caffe Zeppelin

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva svirka......Upoznao sam ekstra goticarku (malo smo se zezali i uzeo sam njen br) n_n i posle sam se gazio u sutkama sa nekim punkerima iz Lazarevca i jos nekim ludacima iz Valjeva,lemo sam se kao nikad u zivotu i dobio sam trzalicu od gitariste n_n,ali sam se zajebao kod bubnjara ja umesto da kazem "daj mi palicu" ja retard "daj mi cinelu" i lik me ispalio!!:lol: Ako budu izbacili slike sa koncerta pokazacu vam ko sam!!

Evo kako i od koga sam dobio!! A izgleda ekstra ima na sredini mac i kao pera na vrhu maca i malo na sredini a gore pise SKT mnogo je tvrdja od onog sranja sto sam ja uzeo u prodavnici gitara!!

Kakva svirka......Upoznao sam ekstra goticarku (malo smo se zezali i uzeo sam njen br) n_n i posle sam se gazio u sutkama sa nekim punkerima iz Lazarevca i jos nekim ludacima iz Valjeva,lemo sam se kao nikad u zivotu i dobio sam trzalicu od gitariste n_n,ali sam se zajebao kod bubnjara ja umesto da kazem "daj mi palicu" ja retard "daj mi cinelu" i lik me ispalio!!:lol: Ako budu izbacili slike sa koncerta pokazacu vam ko sam!!
Mogao si usput i bubreg da mu tražiš kad si već tu.:rotf:Bravo Srbine!:klap:Mada dobra ti je ideja,moraću ja da tražim slušalice od Nastića kad bude sledeći put imao nastup u Kraljevu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back