Rock caffe Zeppelin

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vece ljudi.......joj diiiivno je bilo,al moralo se ranije zavrshiti,ebem ti bend kad je 3 od 5 clanova maloletno!

joj marta-srela sam onog........onog,ne s ekv majicom nego ONOG lepsheg.......s rajfom........i...........shvatila..........:izgleda kao meshavina shtulica i onog Guthar_Thril-a,odavde s foruma!

ih bre rekla sam ti za njega.ne da je sladak nego uhhhh

a neshe nema-ebem mu misha!!!!!!

joj slushaj oglase(stvarno):
"menjam ficu s kukom za trabanta s kukom.shifra:kuku meni kuku tebi"
"prodajem mecku s full opremom:daire,shalvare i bic".............

Kakva svirka......Upoznao sam ekstra goticarku (malo smo se zezali i uzeo sam njen br) n_n i posle sam se gazio u sutkama sa nekim punkerima iz Lazarevca i jos nekim ludacima iz Valjeva,lemo sam se kao nikad u zivotu i dobio sam trzalicu od gitariste n_n,ali sam se zajebao kod bubnjara ja umesto da kazem "daj mi palicu" ja retard "daj mi cinelu" i lik me ispalio!!:lol: Ako budu izbacili slike sa koncerta pokazacu vam ko sam!!

Kakva svirka......Upoznao sam ekstra goticarku (malo smo se zezali i uzeo sam njen br) n_n i posle sam se gazio u sutkama sa nekim punkerima iz Lazarevca i jos nekim ludacima iz Valjeva,lemo sam se kao nikad u zivotu i dobio sam trzalicu od gitariste n_n,ali sam se zajebao kod bubnjara ja umesto da kazem "daj mi palicu" ja retard "daj mi cinelu" i lik me ispalio!!:lol: Ako budu izbacili slike sa koncerta pokazacu vam ko sam!!
Savetujem ti da sledeći put na neki koncert poneseš ovo,i onako je u nekom gothic fazonu:
German_helmet_-_side.JPG

oklop.jpg

0501_Mac_-k_k.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back