Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
tebi kao da je rada predavala sociologiju
bajke i priče u funkciji ljudske moralnosti, sexualnosti i društvenosti
al da slažem se
.. Pa svi ti crteži by disney odišu sexualnošcu .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al da slažem se
Ništa ti je nisam skontala onda.1. music tip:
2. znam da je bilo tema o sadomazohizmu al uglavnom u posprdnom fazonu? uglavnom jel vas pali master-slave igranje, odnos, imate iskustva, jel biste probali, jel biste možda za pare (ne oglašavam nego generalno)?
znači ozbiljni budite za promenu![]()
Vezivanje nisam probala, mučenje i bol me ne zanimaju, a ostalo DA!sorry .. ali u bdsm spada vezivanje .. u sado mazo .. totalno predavanje uz bol.. a što je to nego povjeravanje i predavanje ?![]()
al da slažem se
pali nas....tako ja cekam da dodje na red moj dan za provodjenje intimnih momenata sa mojim slatkim brkatim muzem mahmudom i onda krenem da mijesam,levo desno,a oko mene sve yebacke zlatne zavese i poluprovidni materijal...on se ko svaki pravi alfa dominantni muzjak zavali u baldahin a ja mu do jutra udaram ceznju mojim mlohavim stomakom mastajuci unapred o sledecem danu kad ce mi doci u kolibu1. music tip:
2. znam da je bilo tema o sadomazohizmu al uglavnom u posprdnom fazonu? uglavnom jel vas pali master-slave igranje, odnos, imate iskustva, jel biste probali, jel biste možda za pare (ne oglašavam nego generalno)?
Čekaj, pa ni da te ćušne nogom, ni da te lupi po guzipali nas....tako ja cekam da dodje na red moj dan za provodjenje intimnih momenata sa mojim slatkim brkatim muzem mahmudom i onda krenem da mijesam,levo desno,a oko mene sve yebacke zlatne zavese i poluprovidni materijal...on se ko svaki pravi alfa dominantni muzjak zavali u baldahin a ja mu do jutra udaram ceznju mojim mlohavim stomakom mastajuci unapred o sledecem danu kad ce mi doci u kolibu![]()
1. music tip:
kako god shvatite
u najširem smislu
odnos superiornog i potlacenog u sexu
uz sve forme, ograničenja, ideje, uloge, pomagala, fizičke radnje...
sad si nahebala kad te dokacevolim kad sam potlacena do neke granice.
ali pomagala su mi smesna, kostimi isto, to je vec parodija na temu seks.
ma da ,sve je stvar licnog izbora,u podavanju i uzimanju ,bitna je unutrasnja vaginalna toplota
ostalo su finese
![]()
nije se odnosilo na sve naravno, nekolikokuratihuslovnoreceno, ,ne pazim sta pisem
iskusno ,godine su ostale za nama,.tek su tu finese u pitanju
osim za nekrofile, onda se tu trazi mnogo vise od finese![]()