Робин Худ данашњице-ЖЕРОМ КЕРВИЈЕЛ!

Tacno tako to su ko oni levicarski intetelektualci iz sezdesetih iz zapadne Evrope sto su propovedali bajke o socijalizmu , marksimu i divnom zivotu u SSSRu ,a nije im palo na pamet da se tamo presele ili da pokusaju da slican sistem naprave u svojim zemljama , isto kao sto je i Handkeu bas bila super Miloseviceva Srbija iz njegovog udobnog austrijskog doma.Kao sto rece dete Sunca imaju izbore i razne partije na njima pa nikako da masovnije glasaju za neke anarhiste,komuniste ili za ekstremnu desnicu i druge antisistemske i antiglobalisticke snage .

Такве снаге у суштини не постоје,јер им не би био дозвољен опстанак на политичкој сцени.Крупан капитал никада не би седео скрштених руку.Немој да смо наивни.

Nije napamet, kadgod se sastane G-8 prate ih masovne demonstracije sa ponekad odredjenim brojem poginulih u neredima. I to ti nije dovoljno?

Nije dovoljno. To su minorne grupacije anarhista, antiglobalista.... koji se tu sastanu samo da prave buku i izgledaju brojni kada se udruže.
Kao što već rekoh, imaju izbori. Neka fino izađu i dovedu koga već žele.

Nije dovoljno. To su minorne grupacije anarhista, antiglobalista.... koji se tu sastanu samo da prave buku i izgledaju brojni kada se udruže.
Kao što već rekoh, imaju izbori. Neka fino izađu i dovedu koga već žele.

Pa nisu bas neka mala grupica...!A izbore opet kontrolise Amerika. Da nije tako, prosli put bi pobedio Lepen. Ali, ne vredi pisati, jednom ce i taj dan da dodje za njih, valjda.

Kako ih kontroliše Amerika? Nenormalno sam radoznao da mi opišeš taj proces.

Proces:
Amerika salje uputstva svojoj ambasadi.
Ambasada "nalaze" uputstva ministarstvima.
Ministarstva podmicuju , ubedjuju, ucenjuju protivkandidata.
Protivkandidat se ne pojavljuje na izborima.
Recept: vidi:Slovenija, ministarstvo spoljnih poslova.

Ne za mene, nego za ceo civilizovani svet. Jedino ako hocete komunizam gde je drzava upravljala cenama proizvoda, a ne trziste. Taj sistem nema buducnosti. Svaka intervencija drzave kosta gradjane. NAravno, ponekad je cena neintervenisanja veca, ali sto je ti slucajeva manje to je drzava stabilnija, razvijenija. A ti sada reci svoj model kada smo tako pametni.
Nema tebi spasa. Da li ti je , možda, ali samo možda, palo na pamet da uporediš Komunizam sa programom stranke za koju glasaš ( ldp, jel' te)?

Back