Robijaške frizure u nas

Мислиш на фризуру коју носе маринци?

images

Кратка фризура ми издужи фејс.

Радо бих носио дужу, да ми стоји.

Кратка ми некако истакне сву лепоту лица. Девојке и жене баш супер реагују на моју појаву кад сам свеже потшишан. После 10-ак дана се ситуација мења.

Једностанво, кратка коса ми баш истакне лице. Чим мало порасте, сасвим други лик.

Кратка ми некако истакне сву лепоту лица. Девојке и жене баш супер реагују на моју појаву кад сам свеже потшишан. После 10-ак дана се ситуација мења.

Једностанво, кратка коса ми баш истакне лице. Чим мало порасте, сасвим други лик.
Ok mathorey,poštujem tvoje obrazloženje

Ček vole te žene 10 tak dana posle toga ne...

Dosta što me mediji zaglupljuju! Treba sada na Krstarici da čitam: u mene, pošo, došo, neznam...
Традиционални медији навикли су нас на савршенство и лепоту језика док читамо. С појавом интернета, ово се променило и неким људима сада смета што нисмо тако лепи и савршени као што је деловало. Пре свега, ту су блогери и људи који самостално пишу и објављују. Има ту јако паметних људи и сјајних текстова, али ретко који од тих текстова је граматички савршен, јер ти људи немају лекторе.

P ja sam ore imao kosu preko dupeta, pa sam skapirao da time stetim pogledima devojaka i onda sam poceo da se brijem do glave.A onda je doslo do nove pojave. Primetio sam da mi se ljudi sklanjaju u diskoteci jer misle da sam vlasnik.

Ja se sam šišam na keca sa strane i pozadi, znači okolo, hehe. Čistije, urednije, kulturnije, disciplinovanije. Nema ništa gore da muškarac ima dugu kosu, nije on žensko. Plus ako stavi repić, kao neki gej, kao kese za đubre kad vezuješ. Haha. A ni brada nije normalna, ni uredna, ni čista. Posebno sa dugom kosom. Da se ispovraćaš. Čemu služi brada i kosa? Nema ulogu osim da te lažno predstavlja kao prevara kao šminka. Da praviš lažni identitet pošto nemaš karakter jer si slabić i kukavica. Plus brada pokriva obraz i lice. To nije čovek, to je majmun.
Kako možeš da budeš bez obraza i bez lica. Nije kulturno. Sramota.

Zašto se Srbi pale na robijaške ili clean cut kratke frizure ?

Zasto ae Srpkinje lože kad njihov fraer ima robijašku frizuru ?

Jel to zato sto je mnogo vašaka u nas ? Ili nemamo dovoljno šampona ?

Ta estetika robijaško dizelaških frizura od 90 ih nikako da crkne
Najodvratnija moda... pomaže ćelavima da sakriju ćelu i da se prave da su mondiš, hahaha
Ranije se znalo: obrijane glave su imali samo robijaši, pa su svi zazirali od njih ...
U današnje vreme je to moda uglavnom krimosa, ili onih koji koji svoj kukavičluk kriju
brijanjem glave... tema može da ode i na psihologiju, hahahah

Back