- Poruka
- 612
Kakva lekcija Fica Plenkoviću!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš...ti si bio tamo pa znadeš. Nego..da li je ovaj Fico-pico došao u ZG da drži predavanje glede i sporadi Kosova i Ukrajine ili radi nečega drugoga ?fico doslovno urnisao i bukakisao plen ki muna i usrase ovaj od muke morao odmah popiti casu vode![]()
Baš...ti si bio tamo pa znadeš. Nego..da li je ovaj Fico-pico došao u ZG da drži predavanje glede i sporadi Kosova i Ukrajine ili radi nečega drugoga ?
Došao je da zamoli Anemičnog da se zauzme oko otvaranja koridora za plin i naftu preko..gle čuda. Ukrajine. Pa zašto Fico-pico nije išao osobno kod " malog zelenog"
Ah da.. tu je i povećanje kapaciteta terminala u Omišlju. Bude li drzak dobit će on.."kosovo" do balčaka.
No..no...bitno je da ti mlatiš praznu slamu sa ovakvom temom....i što...Fico_pico ne priznaje Kosovo. Sutra u 08,00 h ćeš ti ušetati u Prištinu.Potpuno ste nebitni
Robert Fico i Victor orban su jedini lideri u Evropi koji imaju moralni integritet
pretisBude li drzak dobit će on.."kosovo" do balčaka.
vredjas.Fico_pico
smeju da kazu istinuRobert Fico i Victor orban su jedini lideri u Evropi koji imaju moralni integritet
Ja se ne bih mnogo nervirao na mestu hrvata, plenkovic ce i ovako laganica, na jedno uvo cuo a na drugo necuo...Baš...ti si bio tamo pa znadeš. Nego..da li je ovaj Fico-pico došao u ZG da drži predavanje glede i sporadi Kosova i Ukrajine ili radi nečega drugoga ?
Došao je da zamoli Anemičnog da se zauzme oko otvaranja koridora za plin i naftu preko..gle čuda. Ukrajine. Pa zašto Fico-pico nije išao osobno kod " malog zelenog"
Ah da.. tu je i povećanje kapaciteta terminala u Omišlju. Bude li drzak dobit će on.."kosovo" do balčaka.
Ooooo...amerikanac...onaj Fic ti neki rod kad ga braniš. Ujo..veliš ti. Naravno da jesam, imam nećake i nećakinje. Na koncert, ne slušam dinaroidnu dernjavu, danas idem upretis
vredjas
aj se samobanuj da te ne tuzakam... idi na tompsona ujko, a nas se mani
свака птица своме јату лети...
Super su mi ovi srpski tabloidni naslovi tipa "Kakva šamarčina od UEFA-e", "Kada je Dodik zagalamio, svi su se učutali", "XYZ im je svima pokazao Ko je gazda", "Udario je šakom o stolom" itd. Prava kolekcija seljoberskog novinarskog šund-senzacionalizma.
Pa šta očekuješ kada dođeš na Srpske forume i ponašaš se kao pravi ustaša prema Srbima?Ooooo...amerikanac...onaj Fic ti neki rod kad ga braniš. Ujo..veliš ti. Naravno da jesam, imam nećake i nećakinje. Na koncert, ne slušam dinaroidnu dernjavu, danas idem u![]()
Hrvatu samo dokazuješ našu tezuSuper su mi ovi srpski tabloidni naslovi tipa "Kakva šamarčina od UEFA-e", "Kada je Dodik zagalamio, svi su se učutali", "XYZ im je svima pokazao Ko je gazda", "Udario je šakom o stolom" itd. Prava kolekcija seljoberskog novinarskog šund-senzacionalizma.![]()
Srpski forum...kažeš ti. Čuj rista, imaš administraciju pa njima predloži da se Krsta profilira kao forum temeljem...krvnih zrnaca.....možePa šta očekuješ kada dođeš na Srpske forume i ponašaš se kao pravi ustaša prema Srbima?
Srbe na vaše forume ne bi trpeli ni tri poruke takve.
Daj malo originalnosti u tu tvoju antihrvatsku paranoju. Nije li imenovan svojevremeno... izjavio i napisao...sve ono što vrijedi među Srbima nalazi se u krugu odХрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, већ зато што се ничега не стиде.“ - Јован Дучић.
a Salute homofascista!Slatki su obojica.![]()
toliko ste hrabri da ste na kraju svakog svetskog rata bezali iz sopstvene drzave pred srbima u suknjama za austriju odnosno blajburgSrpski forum...kažeš ti. Čuj rista, imaš administraciju pa njima predloži da se Krsta profilira kao forum temeljem...krvnih zrnaca.....možeMimogred, ja jesam hrvatski nacionalist, ali nisam nacist ni šovinist pa tako ni ustaša....ali ako te to veseli...može i tako
Daj malo originalnosti u tu tvoju antihrvatsku paranoju. Nije li imenovan svojevremeno... izjavio i napisao...sve ono što vrijedi među Srbima nalazi se u krugu od100 km od Durmitora...
(srk..srk)
Da Hrvati su hrabri i ničega se ne stide..jer se nemaju čega stidjeti....![]()