Kilavi Radonja
Aktivan član
- Poruka
- 1.931
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ispovrći se ovdenPipi Langstrumpf:I meni se povraca. Zato me i nema.
meni se ne povraca, meni se....Pipi Langstrumpf:I meni se povraca. Zato me i nema.
Sad mi je lakse, ovo mi u stvari dodje ko neki humanitarni rad: Usrecujem zene svojim odsustvomMaslachak:...e mukice. pa shta fali shto nisi yebo....
dok nekom ne smrkne drugom ne svane.
drugim rechima, ako ti nisi, neko svakako jeste.![]()
zelenooka:E sad Pipi da nam kažeš KO te je toliko naljutio, videla sam da se na nekoj temi žališ na tamo nekog negativca, ko je taj da ga propustim kroz šake?![]()
W.A.S.P.:e sad vidis kako je meni bilo ... mali savet - konzumiraj ogromne kolicine alkohola i ponasaj se kao stoka, odma ce da padne neka
I ja jednom gledala, je l' se to računa?2pike:...je sranje, ima da nabavim opremu za cyber-sex i da se preselim na net. Sve vas volim, za devojke kiss, muskarci, povucete me za tukiU prevodu, opet nisam **** :-( Al jednom zamalo jesam... Dajem sebi do prvog maja, ako nista ne bude, ima opet gadno da vas smaram
![]()
kojote:Vesela, o'š da vidiš što sam kupio (pa)tike?
Vesela_zena_beogradska:Stvarno!? Hoću!A kakve su, Kojo?
kojote:Do jaja su, ženo, do jaja!!!
Vesela_zena_beogradska:A što toliko duboke?!? :?
2pike:...je sranje, ima da nabavim opremu za cyber-sex i da se preselim na net. Sve vas volim, za devojke kiss, muskarci, povucete me za tukiU prevodu, opet nisam **** :-( Al jednom zamalo jesam... Dajem sebi do prvog maja, ako nista ne bude, ima opet gadno da vas smaram
![]()
2pike:...je sranje, ima da nabavim opremu za cyber-sex i da se preselim na net. Sve vas volim, za devojke kiss, muskarci, povucete me za tukiU prevodu, opet nisam **** :-( Al jednom zamalo jesam... Dajem sebi do prvog maja, ako nista ne bude, ima opet gadno da vas smaram
![]()