Rizik od trudnoce

nije valjda da neko stvarno pita ovo?
i, to, za drugaricu?

e, deco deco...

stvarno terba uvesti seksualno obrazovanje. . .
sećam se, u srednjoj školi drugarica mi je plakala na ramenu, plašila se da je trudna ostala. . .
pti tom nije imala vaginalni seks nikada. . .
samo oralni!

jadna deca. . .

Па добро, по чему су ови овде сексуално необразовани?
Јесу ли лепо користили кондом?
Јесу!
Је л' постоји шанса да је кондом пуко и излило се мало у њу?
Постоји!

Чему сад то ''јадна деца''?

Поређење са том другарицом никако не стоји. Ово двоје деце су сексуално образованији од 70% маторих форумаша овде.

da li moze neko da pomogne savetom, misljenjem i sl...?
pre par dana jedna od mojih najdrugarica se fakala sa deckom. imali su kondom,i on je svrsio u kondom u njoj. e sad,u neko dogledno vreme je on primetio da je sperma pocela da dolazi do ruba kondoma, a kako tvrdi nije izasla. a jos bolja situacija je da je rub kondoma bio oko 1 cm van nje.
sansa da ostane u II stanju je kakva , po vama?
savetovala sam joj da uzme postinor,da bude sigurna,ali nije zelela jer smatra da je sansa za trudnocu minimalna,a ja nisam znala sta da joj kazem.

hvala unapred

pročitaj još jednom. . . :wink:

imali su kondom,i on je svrsio u kondom u njoj. e sad,u neko dogledno vreme je on primetio da je sperma pocela da dolazi do ruba kondoma, a kako tvrdi nije izasla. a jos bolja situacija je da je rub kondoma bio oko 1 cm van nje.

1. postinor je učinkovit nakon 72 h a seks su imali pre par dana što znači ti četri...
atko da je kasno, jer dok ona kaže drugarici dok ova odluči gotovo
2. kondom nije pukao već je mali svršio dosta pa se sperma podigla
3. mali je video da nije izletela sperma u nju već je došla do ruba, teško da su spermići sposobni da idu gore, pa dole, pa sve tako redom
4. rub kondoma je bio 1 cm van nje
5. rekla kazala, mojoj drugarici...
pa ta se priča usput promenila 3 puta...

a i šta se ti ljutiš što sam se ja setila svoje drugarice?
slatko mi kad vidim da deca razbijaju glavu bezveze, a i posle rekoh seksualno obrazovanje MORA da se uvede u škole kao obavezni predmet

Back