- Poruka
- 437
Da li neko koristi Rivotril protiv paničih napada,unemirenosti?Koliko mg i koliko često koristite ovaj lek.Danas sam ga dobio od lekara.Koliko ste zadovoljni ili nezadovoljni ovim lekom.Ovde piše da je lek za epilepsiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se pravilno dozira i koristi vremenski pravilno ograniceno, nema potrebe da izazove zavisnost. Savet poput “probaj da se smiris sam od sebe” nije koristan nekom ko ima indikaciju za ove lekove i zato uvek apelujem na ljude da savete o ovako bitnim stvarima nikad ne traze na internetu, medju ljudima koji znaju o materiji koliko i oni sami.
Ako hoces iskreno, jako gadan lek, gadan u smislu jer izaziva jako gadnu zavisnost, negde izmedju alkohola i heroina. I isto ko i ksalol (xanax).
Njega vole nasi psihijatri odma da daju kad neko pati od anksioznosti i panicnih napada, kao i ksalol.
Kad ga popijes mislis ni da ne deluje, ali prodje par sati i osetis da ti je opustio misice, da si prestao da se brines itd.. ali sve to po jako visoku cenu koju ces platiti kasnije kada pokusas da se skines sa njega. Takodje nesme da se miksuje sa alkoholom jer mozes da umres, tako da zaboravi izlazke sa drustvom u kafane.
Inace jako dobro opusta misice, i ima izrazeno dejstvo protiv konvulzija, zbog toga ga i koriste u epilepsiji, ali samo kratko vreme, jer posle duge upotrebe prestaje da daje efekat epilepticarima. Tako da oni koriste posle druge preparate (kepra, suksilep itd..).
Ako ces moj iskren savet, teraj to u k, probaj da se smiris samostalno bez lekova. Ili probaj nesto lakse neke anti depresive. Ukoliko ne mozes i uznemirenost i panika ti smetaju da zivis onda kreni lekove, ali Rivotril nemoj da prelazis 1mg dnevno (pola tablete), najbolje je 1/4 na dan, jer u tako malim dozama se posle lakse ostavi nego kad ga gutas 3-4 mg na dan, posle kad probas da ostavis ima da drhtis ko pravi narkoman par meseci, i veruj mi da nije sala, znam mnoge koji su kroz to prolazili. I od male doze ces isto drhteti ali bar nece biti rizika da umres...
Eto tako, pa sudi sam, zahebane su te tablete totalno.
Nije isto...Jedan je antiepileptik, drugi je benzodiazepin anxiolitik - alprazolam, mada imaju neka poklapajuca sedativna slicna dejstva....Ali nije isto.I isto ko i ksalol (xanax).
Ne mozes pokusavati objektivno pisati, a da sve to temeljis na vlastitom subjektivnom iskustvu koje je mozda samo kod tebe takvo, a kod ostalih ljudi drugacije...Kad ga popijes mislis ni da ne deluje,
Ovo uopste nije tacno.... Ne plasi ljude dzabe....Nece platiti nikakvu "visoku cenu", ako slusa lekara svog, ako se dozira kako mu je propisano i ako se skida sa terapije uz pomoc pracenja psihijatra koji ce zajednickim uvidom smanjivati doze do totalnog napustanja leka.... To sto je neko bizgov pa se roka 2 godine i vise nego sto mu prepisano, za svaku sitnicu rokne "bombonce", a posle ostavi samo nekog ponedeljka "od prvog marta sam cist, evo od ovog ponedeljka i tako ce biti", to je njegov problem, jer je debil, a ne problem leka. Isto vazi i za sve slicne lekove.ali sve to po jako visoku cenu koju ces platiti kasnije kada pokusas da se skines sa njega.
Takodje nesme da se miksuje sa alkoholom jer mozes da umres, tako da zaboravi izlazke sa drustvom u kafane.
Tvoj savet kao teorreticara zavere, moze biti iskren ali je debilan i visokorizican po pacijenta.Ako ces moj iskren savet, teraj to u k, probaj da se smiris samostalno bez lekova
Ili probaj nesto lakse neke anti depresive.
ali Rivotril nemoj da prelazis 1mg dnevno (pola tablete), najbolje je 1/4 na dan, jer u tako malim dozama se posle lakse ostavi nego kad ga gutas 3-4 mg na dan
posle kad probas da ostavis ima da drhtis ko pravi narkoman par meseci, i veruj mi da nije sala, znam mnoge koji su kroz to prolazili.
I od male doze ces isto drhteti ali bar nece biti rizika da umres...
Eto tako, pa sudi sam, zahebane su te tablete totalno.
Ako imas para idi na psihoterapiju, lekovi ionako samo maskiraju simptome.
Ako imas para idi na psihoterapiju, lekovi ionako samo maskiraju simptome.
1/4 ujutru i 1/4 uveče,bromazepam od 3 mgjedna tableta ili po potrebi i 1 tableta seroksat.Opustilo me od ovog rivotrila,nemam ni crne misli,ni onaj grč u želucu,oraspoložio me rivotril,kao da mi je skinuo teret.Doktor kaže da se zavisnost od rivotrila stvara pri većoj dozi preko 2-3 mg dnevno i to ako ga piješ preko 6 meseci.Kaže mogu slobodno da pijem pola godine 1/4 i neće mi biti ništa.
- - - - - - - - - -
To mi je i on rekao,lekovi i psihoterapija.
I meni je rodjak pilot, pa ja uzalud cekam da me pozovu iz Lufthanze
Licno - nisam zadovoljan tim lekom.
Da li su uvrnuti (bolesni) snovi jedna od nezeljenih efektata rivotrila?
Npr. noćas sanjao da sam u nekoj pećini, potpuno go, prljav i da jedem leš hijene koju je ulovio neki drugi čovek koji mi je prineo kao dar. A pre par noći sam sanjao da svi ljudi imaju kožu poput zmija (samo normalne boje ljudske kože) i da na svako malo moramo da "ljuštimo" tu kožu. Pa sam tako na počektu Brankovog mosta čekao autobus 16 i skidao deo po deo te mrtve kože sa svojih ruku, a jedna žena pored mene me je zamolila da joj oljuštim leđa dok čekamo. I onda smo tu kožu zgužvali i ubacili u one zelene viseće kante kao da je to najnormalnija stvar. E sad, ja tu ženu znam od nekud, iz realnog života .. ali ubijam se već danima i ne mogu da se setim ko je ona.
+
Ma vazno je da znas da nisi ludHvala Rayela na odgovoru. Nadam se da će noćas biti mirnije![]()