Riši Sunak, poreklom Indijac, sve bliži mestu britanskog premijera! Ostao jedini kandidat! Imenovanje stvar formalnosti

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.741

RIŠI SUNAK, POREKLOM INDIJAC, SVE BLIŽI MESTU BRITANSKOG PREMIJERA! Ostao jedini kandidat! Imenovanje stvar formalnosti​

3112769_w-57822369_ls-s.jpg

Riši Sunak, poreklom Indijac, će postati britanski premijer nakon što je Peni Mordaunt u izjavi rekla da „svi dugujemo zemlji“ da stanemo iza njega.

Mordaunt se trudila da dobije dovoljnu podršku poslanika da bi došlo do poslednjeg glasanja u trci za vođstvo, dok je Sunak udobno prešao cenzus.

„Ova odluka je istorijska i još jednom pokazuje raznolikost i talenat naše stranke. Riši ima moju punu podršku“, napisala je Mordaunt na Tviteru.

https://www.kurir.rs/planeta/403707...h_notification&utm_campaign=push_notification

Indija super sila.
Briti dobili svog Obamu.
Sve je počelo od Londona.

Poslednja izmena:
Питање је да ли се ти преврћеш...?
Ти рече нема он шансе.
mene zaboli koji god dodje..al sam stvarno mislio da mu nece dati..no niko se bas ne usudjuje jer treba dosta odraditi, pocisti sve sto su usrali..sad prosto nemaju sanse jer stvarno vratiti borisa bio bi bas cirkus..a peni isto tako nije dorasla..ici na generalne izbori jos gora opcija..

Sunovrat civilizacije.
Ja sebe dozivljavam kao nekog tolerantnog ,kao demokratu ali sve padne u vodu kada pomislim da mi sin ozeni neku devojku druge rase. Nisam toliko napredovao. I ovi afroamerikanci sto se pale na americke filmove tipa Shaft su mi smesni. Sad su kao nesto iznad ....

nisam ni laburist..al sam trenutno za njih jer bi oni dali referendum i narod bi glaso za povratak eu..jer sve ovo sad nema veze sa kovidom/ukrajinom...konzerve ce i dalje gurati uk u rikverc..
Pazi ako konzerve nemaju resenje onda niko drugi nema ideju i jednostavno je tako.

Back