Rimmel

...uh meni je Rimmel jako suv...imam tri njihova ruza i kada neki od njih namazem jednostavno moram da premazem labello preko usana koliko odmah...generalno nije marka koja donosi neki kvalitet...slicne cene a daleko bolje iskustvo imam sa Deborom...

A jel' se secas mozda cene? Odokativno?

Trojanka, hvala puno na ovom swatchu, kakav je diivan:sad2:
Airy Fairy je ruz za koji znas da ne mozes pogresiti s njim. Ima zlatkaste cestice u sebi, izgledaju divno, skroz diskretno. Trosim ko zna koji vec.... a nikad da se potrosi! Mozda je malo suvlji u odnosu na ostale ruzeve, ali ne toliko suv cak i bez labela.

Znam cenu, pogledala sam :) 409 din. je :)

...uh meni je Rimmel jako suv...imam tri njihova ruza i kada neki od njih namazem jednostavno moram da premazem labello preko usana koliko odmah...generalno nije marka koja donosi neki kvalitet...slicne cene a daleko bolje iskustvo imam sa Deborom...

Ja imam sjajno iskustvo sa Deborah kozmetikom, jedino sam od jedne maskare ocekivala vise, ali daleko od toga da je bila losa.

Otkad sam pocetkom srednje dobila njihov sjaj za usne za rodjendan od mamine prijateljice ciji je neseser mali ali u njemu su samo provereno dobre stvarcice, i otkad sam ga omazala koliko god je to bilo moguce, nikad se ne pokajem kad nesto njihovo odaberem :)

Trenutno od Rimmela koristim Stay Matte Foundation i bas i nisam zadovoljna. Jos ako stavim primer moze da prodje ali..prekrivenost nije bas nesto. I nekako mi se cini kao da imam masku na sebi. Kombinujem ga sa Oriflame tecnim puderom Matte Control da se potrosi...

rimmel%20matte.jpg

Cesto im kupujem lakove 60 Seconds i mislim da su super.

http://2.***************/-iyuixVlhCEo/TV-TZebdgdI/AAAAAAAAASs/M5J3FL0lsmg/s1600/60seconds_pr_packshot_rgb.jpg

Osim toga imam ruz Lasting Finish Lipstick - Temptation 166. Stvarno je dobar ruz ne isusuje usne, ima lep sjaj. Jedino sto sam izabrala previse hrabru boju pa ga skoro nikad ne koristim. Tu je slika nijanse.. I Rimmel Glam Eyes Eyeliner...je odlican.

0501287433014_500X500.jpg
5365609_0_9999.jpg_med_v1_m56577569835956742.jpg

A Rimmel maskare? Videla sam da su im cene ok, ali kakva su vasa iskustva? Probala sam jedino Extra Super Lash..i nisam bas bila odusevljena, ali mislim da je i i bila jeftina... mada za tu cenu mogu da uzmem mnogo bolje Oriflame maskare kad su na snizenju...

rimmelmaskara.jpg

Uzela sam Kate karmin br 5. Bas je lep, neka koralno roze boja. I jos jedan iz Lasting kolekcije, boja Sugarplum.
I mnogo sam se iznervirala, karmini imaju bar kod nalepnicu, pa su zalepili jos jednu na gornji deo, plus selotejp 5 puta obmotan oko sredine, da ne mozes da otvoris. Pola sata sam odlepljivala, jedan karmin polomila pri vrhu i na kraju izgledaju kao izvadjeni iz kontejnera. :evil:

Rimmel ima nagradnu igru u Cosmopolitanu, slikate se sa određenim proizvodom (kako ga koristite) iz meseca u mesec, nagrada je vaučer za kupovinu njihove šminke, a na kraju igre stručni žiri odabira nekog za glavnu nagradu, nisam sigurna, ali mislim da je u pitanju putovanje.

Proveriću.

Pre dve, tri godine sam kupila to rumenilo jer me privuklo pakovanje sa tom utisnutom krunicom.

Bacila sam ga nepotrošeno kad mu je prošao rok.

Jedva da je i načeto.

Pre dve, tri godine sam kupila to rumenilo jer me privuklo pakovanje sa tom utisnutom krunicom.

Bacila sam ga nepotrošeno kad mu je prošao rok.

Jedva da je i načeto.

Ja do sada nisam imala problema sa njim, ne rasipa se i nista, normalno je kao i prvog dana kad sam ga kupila. Mada, ne volim ni ja bas njihove proizvode, ali sam kupila, nesto mi se ovo svidjelo.

Back