Rijana je trudna, debituje stomak u šetnji sa A$AP Rokijem

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.399
Rijana i A$AP Roki su tokom vikenda prošetali snežnim Njujorkom kako bi otkrili da je trudna sa svojim prvim detetom.

Uprkos hladnim temperaturama, 33-godišnja pevačica „Diamonds” i modni mogul pokazala je svoju "kvrgu" u dugom otvorenom ružičastom kaputu (vintage Chanel) i pocepanim farmerkama dok je njen dečko blistao pored nje u Harlemu, koji je A$AP. kućni komšiluk.

Na jednoj fotografiji njih dvoje se drže za ruke sa osmehom na licima Na drugoj, on je ljubi u čelo. Njena kvrga je bila lepo ukrašena dugačkom ogrlicom sa draguljima. Fotografije je objavio People.

Rijana je govorila o majčinstvu 2019. na svom petom Dijamantskom balu u Njujorku:

„Ja sam crnkinja. Došla sam od crnkinje, koja je došla od crnkinje, koja je došla od crnkinje, i rodiću crnkinju. To je jednostavno. To sam ja. To je srž onoga ko sam ja u duhu i DNK."

external-content.duckduckgo.jpg

„Ja sam crnkinja. Došla sam od crnkinje, koja je došla od crnkinje, koja je došla od crnkinje, i rodiću crnkinju. To je jednostavno. To sam ja. To je srž onoga ko sam ja u duhu i DNK."

Pogledajte prilog 1094912
Meni je ona prelepa. Nisam znala da ima ovakve rasisticke izjave. :thumbdown: Strasno, ljudi su skroz poludeli.

Jesi imao iskustva? Neko tvoj blizak? Cuo sam i ja za ovo da su bas rasisti
Ja sam kosmopolit,i eto bas volim sto si vratio nasmejanog Njegosa,iako je Gorski vijenac pun zuci,kakvo je vreme bilo onda...

Pričao sam sa nekim crncima i oni mi sami kažu
Mogao si da pricas i sa mnom i ja bi ti isto rekla a ne bih morala da namazem lice imailinom:zcepanje:Sad ozbiljno,sta drugo kada ih gledaju i dalje kao roblje...

Back