Lea_RBD
Ističe se
- Poruka
- 2.456
Mislim da si sve rekla, Rihanna je carica, a posebno mi se svidja pesma 'Don't stop the music' ...![]()
Aham, extra je... Na koncertu je najjace bilo uz tu pesmu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da si sve rekla, Rihanna je carica, a posebno mi se svidja pesma 'Don't stop the music' ...![]()
Ajmo ljudi, malo lepse divanimo.
e, a vi ne znate šta je mučenje!!! Ceo prokleti dan mi najbolja drugarica peva "Plz don't stop the mysic" nad glavom....a ja se naravno nisam dala i nisam joj dala da me zarazi uprkos onom divnom delu koji je ukrala od MajklaTako da ...ono...Rihanna ne valja ništa
zato što mislim, tj. znam da postoje UKUS i NEUKUS ....a prihvatam da svako ima drugačija razmišljanja..a to je opet velika razlika.
Pogotovo kad je muzika u pitanju!!! Zato ljudi sazrevaju, prolaze kroz faze, bla bla...i ja sam mislila da je Dara Bubamara najbolja pevačica na svetu...
Rihanna em ne ume da peva, em ne zna šta je muzika, em nije muzički obrazovana...a sa druge strane imamo: (recimo) dobar fizički izgled () i to je sve!!! Takva osoba se ne naziva pevačicom, umetnicom, muzičarkom!!! One je jednostavno završila kao komercijalni produkt djej zija ....
Meni se svidja ova pesmica:

Meni je pomalo morbidan......Meni se svidjaju sve pesmice.
Gledajte spot Disturbia, mnogo je dobar....![]()
Slazem se, pon the replay je bila ql pesmaDanas sam o5 video spot za pesmu "Umbrella" i o5 mi se smucio zivot kad sam video Rihannu.
Nju sam ranije obozavao, kad je bila originalna, sa svojom zaraznom party pesmicom Pon the replay.
Sada je najobicnija *(^*&%^& koja kopira svakog koga stigne i previse se folira. Jos jedna osoba upropastena...

Zanimljivo,ali album se zove good girl gone badRihanna je super. Ja sam joj pomogla da snimi plocu, ne znam da li sam vam to rekla. Napisala sam i nekoliko hitova za ovaj njen album Good girl turn Bad, a trenutno slusam Please, don't stop the music.![]()

Danas sam o5 video spot za pesmu "Umbrella" i o5 mi se smucio zivot kad sam video Rihannu.
Nju sam ranije obozavao, kad je bila originalna, sa svojom zaraznom party pesmicom Pon the replay.
Sada je najobicnija *(^*&%^& koja kopira svakog koga stigne i previse se folira. Jos jedna osoba upropastena...

Rihanna je lopuza,najvise zbog Dont stop the music,i onog predivnog dijela koji je ukrala.....

Danas sam o5 video spot za pesmu "Umbrella" i o5 mi se smucio zivot kad sam video Rihannu.