rihanna

Nisam znala da ova tema vec postoji. Sve devojcice u mom odeljenju je slusaju ali ja je ne volim, pa sam htela da cujem druga misljenja... A bas morate da me zezate za godiste? :)

Nisam znala da ova tema vec postoji. Sve devojcice u mom odeljenju je slusaju ali ja je ne volim, pa sam htela da cujem druga misljenja... A bas morate da me zezate za godiste? :)

Мора мало :)

Добро је, бар ниси позерка, не слушаш Ријану, зато што је сви слушају. :)

sa novog ubedlivo najbolja pesma je Rehab i Cry,medjutim devojka ok izgleda ali previse kopira Beyonce tako da...sta reci...
Asto se tice camuga ...oni su zakon!!!! BRE NIJEDAN BELAC NECE NIKADA BOLJE PEAVTI OD NJIH A I NIKO NECE BITI BOLJI PRIJATELJ OD ONIH PRAVIH CRNJA U BLOKU

sa novog ubedlivo najbolja pesma je Rehab i Cry,medjutim devojka ok izgleda ali previse kopira Beyonce tako da...sta reci...
Asto se tice camuga ...oni su zakon!!!! BRE NIJEDAN BELAC NECE NIKADA BOLJE PEAVTI OD NJIH A I NIKO NECE BITI BOLJI PRIJATELJ OD ONIH PRAVIH CRNJA U BLOKU

znash zbog nekih tvojih komentara pozelim da sam rasista...:?

Meni je Rihanna sasvim ok...8-)
rihann10.jpg

rihann11.jpg

pozz kevu i ne treba da joj se svidja...:lol:
zato sto samo pokazuje si** i doope ..i nabija se na kisobran :roll:
muzika joj ne valja uopste...pu pu ..bas je sra*** :twisted:
pitam neke zasto ti je rijana omiljen pevacica ..oni kazu zato sto je lepa :shock:..pa jbt el oni gledaju il slusaju muziku :roll:
a to zapravo i nije muzika....:shock:

pozz kevu i ne treba da joj se svidja...:lol:
zato sto samo pokazuje si** i doope ..i nabija se na kisobran :roll:
muzika joj ne valja uopste...pu pu ..bas je sra*** :twisted:
pitam neke zasto ti je rijana omiljen pevacica ..oni kazu zato sto je lepa :shock:..pa jbt el oni gledaju il slusaju muziku :roll:
a to zapravo i nije muzika....:shock:

Vazi pozdravicu kevu,po meni ima par dobrih pesama za djuskanje...:lol:

Back