rihanna

molim te...stara prica,zovi me onako kako osecas..ako me STVARNO volis...ja sam primetila nesto kod tebe,ali cutim.i cutacu...necu reci nista...
Stvarno te ne kontam... verovatno mislis da te qliram, ali mene stvarno smara ova komunikacija preko 4uma... moooolim te skini msn plizzzzzzzz :(:(:( I volim te, pomogla si mi toliko puta i uvek bila tu za mene... :)

Stvarno te ne kontam... verovatno mislis da te qliram, ali mene stvarno smara ova komunikacija preko 4uma... moooolim te skini msn plizzzzzzzz :(:(:( I volim te, pomogla si mi toliko puta i uvek bila tu za mene... :)

ma nemoj??auuu...
jbt..
evo,kada ti je bitj otisla,i ti si,a ostavio si mene.sada je ona pnovo dosla,i,gle cuda,i ti si..
znaci,molim te,nije fora...msn cu skinuti kada se konacno preselim...

Ako sam dobro razumeo, to je malopre bilo... malopre sam otisao da jedem 8)
I ne zelim da se svadjamo... stvarno ne znam sto se stalno tripujes da te ne volim i qliram...

Ako sam dobro razumeo, to je malopre bilo... malopre sam otisao da jedem 8)
I ne zelim da se svadjamo... stvarno ne znam sto se stalno tripujes da te ne volim i qliram...

da,vazi...ne znam,nije vise isto kao nekada..i to se vidi,jbg...a jel ti stalno jedes kad se ja pojavim??mislim,nije prvi put..ali nema veze..

Nije kao nekada zato sto smo svi vecinom dana u skoli, a kad dodjem suvise sam smoren da pricam na 4umima zato sto je jako sporo i konfuzno... zato treba da skines msn...

6vf-8110.jpg

ei8-7610.jpg

f3b-0110.jpg

pic110.jpg

rihann16.jpg

rihann17.jpg

Back