rihanna

sarabubasara:
vidi se ko je retardiran ovdje
RASISTO!
...btw samo da kazem da je ne volim iz razloga sto mislim da nema dobar glas,izgleda tak tak...komercijala cista, a jos jedna stvar je to da je jedino Umbrella pjesma koja je ok(moje misljenje).
i da, i mene nervira sto nelly furtado koju volim(ajde sad lincujte me o'kinite mi noge)ima novi spot svaka 2 dana!Imam njen novi album,a spotovi su tak tak(maneater je ok i ovaj novi je ok).
Tako rade Timbeland i Jay Z.Nervira me,ali sta cu kad volim nelly furtado
ajoj..i da nije camuga ima los glas..i muzika joj je shit...

sarabubasara:
vidi se ko je retardiran ovdje
RASISTO!
...btw samo da kazem da je ne volim iz razloga sto mislim da nema dobar glas,izgleda tak tak...komercijala cista, a jos jedna stvar je to da je jedino Umbrella pjesma koja je ok(moje misljenje).
i da, i mene nervira sto nelly furtado koju volim(ajde sad lincujte me o'kinite mi noge)ima novi spot svaka 2 dana!Imam njen novi album,a spotovi su tak tak(maneater je ok i ovaj novi je ok).
Tako rade Timbeland i Jay Z.Nervira me,ali sta cu kad volim nelly furtado

Jao , pa vidim svima vama se razlikuju ti neki kriterijumi za komercijalu ... ko zna o cemu pricate ... ne znam sta bi Katy rekla za Nelly koja peva sa Justin-om i koliko je ona po njoj razlicita od Rihana-e ... samo jedno je toliko glupo ... reci da ne zna da peva ... moze da vam se ne svidi boja glasa , sto je izuzetno subjektivna stvar , koja se meni inace svidja , pogotovu kad peva Unfaithful , ali ne mozete da kazete da ne zna da peva ... zasto li pa pisem ovo kad znam sta cet vi pisati nadalje :roll: ... 8) :-o :o

katy:
kakve veze ima da li je on metalac, roker ili panker??Nije on odredio pravila pri odredjivanju kvaliteta u muzici...

Jao , nadjoh jos nesto zanimljivo ... Katy , pa koja su to pravila , ajde reci nam , ocigledno je da ne znamo , koja su to pravila kad tako govoris o njima ... reci nam , cisto da ne mislimo da je to SAMO tvoj ukus ... 8) :-o :o

Nije mi jasno kako mozes da kazes da neko peva s ljubavlju kad to sto peva niti ona smislja, niti svira nego dodje i sugavo otpeva...ne pljujem je zato sto je komercijala sa MTv-a nego zato sto je uzasan nekvalitet koji se plasira u masu da bi se zaradilie pare .Ona Amy Winehouse moze da joj objasni par stvari iako je na heroinu....

Dr:
Nije mi jasno kako mozes da kazes da neko peva s ljubavlju kad to sto peva niti ona smislja, niti svira nego dodje i sugavo otpeva...ne pljujem je zato sto je komercijala sa MTv-a nego zato sto je uzasan nekvalitet koji se plasira u masu da bi se zaradilie pare .Ona Amy Winehouse moze da joj objasni par stvari iako je na heroinu....
hahaha:lol: e ako ta zna da peva....:lol: ovo ti je dobro...ima glas k'o....ma i moja baba peva bolje od nje......:lol:eh...:lol:

Rihanna is so cool!
Ima fantastican glas, dobre pesme tj hitove, egzotican izgled, dobar stajling, pa gde ces bolje!?
Pravo osvezenje pop scene!
Super je stvarno, volim da je slusam!

Dr:

Kakve veze sad Amy ima sa njom , sem sto i ona dobro peva ... i kakve veze ima sto ona to ne smislja ... mislim pocinje jbt ... ima devetnest godina , ima prilike ... MJ-eva prva pesma koja je cela komponovana Dont stop till' U get enough , tako da (ovo je zbog Katy, a voleo bih da mi odgtovori na pitanja sa prosle strane ako dodje na temu) ima prilike ...
A sad mi objasni sta ti je komercijala jer je sve komercijala i od toga ne zavisi kvalitet ... sto nas dovodi do sledeg pitanja , zasto nije kvalitet ... objasni mi sve ovo ... nema razloga nijednog jedinog , pa me bas zanima na osnovu cega si to prokljuvio ... i ti i Katy ... ??? Sem sto slusate malo drugaciju muziku , koja ima da se tako izrazim drugaciju vibraciju , a to je licna i subjektivna stvar i svakome godi malo drugacije tako da to nije razlog i nema veze sa vezom ... dakle nesto konkretno , zbog cega ne peva dobro i zbog cega nije kvalitet ... ??
8) :-o :o

Samo da vas obavestim sve!!!!!!Ovo je vrlo bitno da znate. Rihanna je lopovčina najveća. Ukrala je deo "MICHAEL JACKSONOVE" pesme "Wanna be startin startin' somethin' " i ubacila u svoju pesmu "Please don't stop the music"...znači Majkl je stvorio taj deo pesme "Ma Ma Sa, Ma Ma Coo Sa Ma Ma Se, Ma Ma Sa, Ma Ma Coo Sa.." Majklovo ukradeno vlasništvo!!!!! Pesma koja se nalazi na najprodavanijem albumu svih vremena. Rihanna je lopov!!!!

Kakve veze sad Amy ima sa njom , sem sto i ona dobro peva ... i kakve veze ima sto ona to ne smislja ... mislim pocinje jbt ... ima devetnest godina , ima prilike ... MJ-eva prva pesma koja je cela komponovana Dont stop till' U get enough , tako da (ovo je zbog Katy, a voleo bih da mi odgtovori na pitanja sa prosle strane ako dodje na temu) ima prilike ...
A sad mi objasni sta ti je komercijala jer je sve komercijala i od toga ne zavisi kvalitet ... sto nas dovodi do sledeg pitanja , zasto nije kvalitet ... objasni mi sve ovo ... nema razloga nijednog jedinog , pa me bas zanima na osnovu cega si to prokljuvio ... i ti i Katy ... ??? Sem sto slusate malo drugaciju muziku , koja ima da se tako izrazim drugaciju vibraciju , a to je licna i subjektivna stvar i svakome godi malo drugacije tako da to nije razlog i nema veze sa vezom ... dakle nesto konkretno , zbog cega ne peva dobro i zbog cega nije kvalitet ... ??
8) :-o :o

Kuš sine...sikter...!!!!
Nastavi da živiš u zabludi i da slušaš taj vrhunski kvalitet koji poseduju Rihanna, Britni, Jusitn, Neli ect...;)

"Ma Ma Sa, Ma Ma Coo Sa Ma Ma Se, Ma Ma Sa, Ma Ma Coo Sa.." Majklovo ukradeno vlasništvo!!!!! Pesma koja se nalazi na najprodavanijem albumu svih vremena. Rihanna je lopov!!!!

Michael je to uzeo iz pesme Soul Makossa koja isto nije njegova tako da odj.ebi , sad sto ti ne vidis realno sliku jer si se naprimala na njega to je drugo ... kad pricas o njegovoj muzici samo znas da se qrc.is , i on se kitio tudjim perijem koliko ti to ne zelela da vidis zbog toga sto je glavna tema na temi njegova bu.lja ... 8) :o :eek:

Michael je to uzeo iz pesme Soul Makossa koja isto nije njegova tako da odj.ebi , sad sto ti ne vidis realno sliku jer si se naprimala na njega to je drugo ... kad pricas o njegovoj muzici samo znas da se qrc.is , i on se kitio tudjim perijem koliko ti to ne zelela da vidis zbog toga sto je glavna tema na temi njegova bu.lja ... 8) :o :eek:

Michael je promenio!!!!!Majkl se ne kiti tudjim perjem i ne krade tudje pesme, on stvara muziku i to MUZIKU, pravu muziku!!!!!
Aj me nauči molim te, prosvetli me....
Ja znam odlično šta čujem!!!!!!A čujem da je Majkl promenio taj deo, a Rihanna je uzela taj Majklov izmenjeni deo i bez ikakve obrade stavila na svoj krš od CD-a.

....i o tome ti pričam takodje...ne možeš da shvatiš nas koji raspravljamo o svakom detalju u vezi sa Majklom....zato, ako ti se ne svidja njegovo dup.e idi puni nečje drugo ;)
*tema-Ne svidja mi se nijedna Rihannina pesma.

Katy pazi da ne pr.dnes ...

To sto je MJ promenio jedan slog ne znaci nista ... to mozes cak i ti da uradis , da uzmes Mozartov Requiem , zamenis neku rec na latinskom i eto , napravila si nesto , mozes misliti ...
8) :o :eek:

I ja volim Rihannu........ super su joj pesme!!! , a samo shut up and drive mi se nesto ne svidja...
pre je bila lepsa sa dugom kosom!
A sto se tice kradje pesama ili delova pesama, TO S V I RADE!! i pesma hi tack- say say say,isto je uzeto od majkla dzeksona, samo je preradjena u house, i to je to. i poznati pevaci i te kako preradjuju pesme, i nasi narodnjaci i grcki, bugarski, sve su to iste melodije sa drugacijim recima.
i SVE, ali SVE house pesme su prerade starijih pesama. bas sve!
i sad kad neko napadne rihannu da je uzela. pa sta i ako jeste? ako ume lepo da otpeva,ok je

Katy pazi da ne pr.dnes ...

To sto je MJ promenio jedan slog ne znaci nista ... to mozes cak i ti da uradis , da uzmes Mozartov Requiem , zamenis neku rec na latinskom i eto , napravila si nesto , mozes misliti ...

Tebi ne vredi govoriti šta znači promenjeno a šta identično!!!!!!!!!!

Prosvetli me , uzimati tudje fraze i prepraviti ih tek toliko da se jedan slog razlikuje je gloopo i tesko da se razlikuje od kradje kakvu opisujes sa Rihanom , gotovo se ne razlikuje ... to je to ...
Misli ti sta zelis ...

I ja volim Rihannu........ super su joj pesme!!! , a samo shut up and drive mi se nesto ne svidja...
pre je bila lepsa sa dugom kosom!
A sto se tice kradje pesama ili delova pesama, TO S V I RADE!! i pesma hi tack- say say say,isto je uzeto od majkla dzeksona, samo je preradjena u house, i to je to. i poznati pevaci i te kako preradjuju pesme, i nasi narodnjaci i grcki, bugarski, sve su to iste melodije sa drugacijim recima.
i SVE, ali SVE house pesme su prerade starijih pesama. bas sve!
i sad kad neko napadne rihannu da je uzela. pa sta i ako jeste? ako ume lepo da otpeva,ok je

NE rade svi!!!! tehno i house su obrade...to je druga priča...koriste se delovi velikih hitova i mešaju se sa tehno zvukovima...to je isto lopovluk ali na drugačiji način....
To što naši retardi sa Balkana jednu pesmu prevedu na deset jezika i stave je kao svoju je tek druga priča...

Prosvetli me , uzimati tudje fraze i prepraviti ih tek toliko da se jedan slog razlikuje je gloopo i tesko da se razlikuje od kradje kakvu opisujes sa Rihanom , gotovo se ne razlikuje ... to je to ...
Misli ti sta zelis ...

Razlika je razlika. Kolika god bila, znači!!!!!!!

Back