Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego..jeste li vi culi te glasine da je ona satanista?![]()

Pa ne, mislim,ja nju bez obzira volim,ne kazem da jeste al' cinjenica je da ima nekim malo hm...cudnih stvari. Za Iluminate,to ne verujem,jeste,prvo su to govorili al' su onda prebacili na satanista...Npr u ovom spotu u toj crkvi krstovi su okrnuti naopacke,kad ulazi u crkvu pokazuje djavolji znak { i ne mislim onaj rock sign vec jedan drugi } a u umbrella ela ela ima stvarno cudne stvari,npr ono kad je u onoj piramidi,pa ima poza koju napravi,koja je idendticna kao poza Bafometa u jednoj knjizi { valjda jedan djavoljev sluga },pa to shto stalno prekriva desno oko,i na slikama za album i u ovoj pesmi a djavo je slep na desno oko i vidi samo na levo..Ne kazem da jeste tako,samo,da je cinjenica da ima nekih cudnih stvari.
Mada,ja je volim i mislim da,ako i ima tih nekih stvari da je to samo neko tripovanje,ljudi je napadaju sad jer ima mracan stil { pogotovo u ovoj pesmi Wait ya turn } ali meni je on originalan,jako mi se svidja..
P.S. Posusajte tu pesmu,jako je dobra![]()
Da dodam da je njoj bilo i preceno,pre cetiri godine kada je imala audiciju za Def Jam i pred Jay-Zem..dala je posle izjavu za Contact Music ,da,kada su je odlusali,nisu joj dali da napusti zgradu,vec su je zatvorili u sobu na 29tom spratu,zakljucali i preipretili da potpise ugovor sa njihovim labelel-om,rekavis joj da ima dva nacina da napusti zgradu,..kad izadje na vrata,nakon shto potpishe ugovor ili kroz prozor..
''.....They (Def Jam) locked me into the office till 3am and Jay Z said, 'There's only two ways out. Out the door after you sign this deal. Or through this window...' and we were on the 29th floor.”
Sr*nje...Nije ni do nokta našoj Nataši Bekvalac... =)
meni se svidja ona njena 'rehab'......
p.s.u cosku sam...postidela sam se....![]()
stooo???

Pa ne, mislim,ja nju bez obzira volim,ne kazem da jeste al' cinjenica je da ima nekim malo hm...cudnih stvari. Za Iluminate,to ne verujem,jeste,prvo su to govorili al' su onda prebacili na satanista...Npr u ovom spotu u toj crkvi krstovi su okrnuti naopacke,kad ulazi u crkvu pokazuje djavolji znak { i ne mislim onaj rock sign vec jedan drugi } a u umbrella ela ela ima stvarno cudne stvari,npr ono kad je u onoj piramidi,pa ima poza koju napravi,koja je idendticna kao poza Bafometa u jednoj knjizi { valjda jedan djavoljev sluga },pa to shto stalno prekriva desno oko,i na slikama za album i u ovoj pesmi a djavo je slep na desno oko i vidi samo na levo..Ne kazem da jeste tako,samo,da je cinjenica da ima nekih cudnih stvari.
Mada,ja je volim i mislim da,ako i ima tih nekih stvari da je to samo neko tripovanje,ljudi je napadaju sad jer ima mracan stil { pogotovo u ovoj pesmi Wait ya turn } ali meni je on originalan,jako mi se svidja..
P.S. Posusajte tu pesmu,jako je dobra![]()
satanu.da,ali nmze ni da se protivi tome,ako hoce pare......

slazem se sa Stellom...![]()
nisu u pitanju spotovi vec...npr
![]()
pishe na njegovoj majici '' do as thou wilt ''
a vidje gde to josh ima
![]()
A Kanye West ima sliku bafometa na majici,mada za njega i mogu poverovati,jer je opsednut samim sobom na jedan toliko ludacki nacin da me ni ne cudi
Cula sam za Tiffany Evans,i citala sam od Omariona taj intervju,i mislim,verujem im,jer su oni u toj industriji i sigurno znaju kako je,npr Prodigy iz Mobb Deepa { Kultna underground rap grupa } je izjavio bash za Jay Z-a,da je satanista. Tj ne satanista,ali je rekao da je Jay Z svestan tog nekog zla u industriji i da se priklonio tome da bi napredovao u korporativnom svetu.
Btw Tyffany Evans je poludela zbog te pesme Russian Roulette jer je u SAD-u zabelen porast samoubistava nakon te pesme. Neko je napisao na tom Vigilant Citizen ako komentar,sa kojim se slazem,da je meni toliko cudno,kako Rihanna,koja,dorbo,ocigledno ima talenta,ali postala je jako slavna jako brzo bez nekog posebnog glasa,neke muzicke obrazovanosti,tek tako,preko noci i sve odjednom,i kad god nju neko u industriji napadne,svi jako zestoko skacu u njenu odbranu,i jednostavno mi je cudno shto je tako...zashticena,hvaljena.
Omarion je isto rekao da nakon shto steknes odredjene pare,i slavu,da te zovu da im se pridruzis,i obecavaju veliko bogastvo,i da ce te naprvaiti mega slavnim,ali u zamenu za to da ti kvaris omladinu,al dobro,to si sve ti vec rekla
Shto se albuma tiche,ja ga obozavam. Mada bih vishe volela da su sve pesme u duhu Wait Your Turn { za ovo je kritikuju da je najvishe ''demonski'' spot pa ga odgledajte }.
Ja sam prvi put za to sve cula na youtube kad sam lodirala njene spotove da slusam,poshto je stvarno volim,i svaki drugi,treci komentar je bilo da ljudi govore o ''satanistickim'' stvarima u spotovima,onda sam istrazivala i eto,i bash to,poklapa se jaaaaako mnogo stvari,ja gledam konkretno,scene u spotovima,u Disturbia sedi na prestolu na kojem su rogovi i zauzima bafometovu pozu,btw zanimljiv detalj,Disturbia kad se pusti unazad,cuje se jasno i glasno ( dakle ne neki kvazi zvuk nego jasno i glasno } '' Satan lives forever.Evil lives with me ''
creepy
Mislim,ja ne znam da li je ili da li nije,mozda je jednostavno mracna,ali cinjenica je da ima neke slike u spotovima koje se ne mogu zanemariti,cinjenica je kada je bila na dodeli nagrada sa Chris Brown-om da je on pokazao novinarima djavolji znak { i en onaj rock vec neki drugi } ,a nije toliko valjda glup da ne zna da je to satanic handsign....
nadam se da nije,zarad nje,jer ako je taj glupavi Jay Z ,kako onda Beyonce moze sa njim da bude![]()
slazem se sa Stellom...![]()
nadam se da nije,zarad nje,jer ako je taj glupavi Jay Z ,kako onda Beyonce moze sa njim da bude![]()
aloo ljudi sha se paliteD kakva crna disturbia i satan lives forever
pa svi oni snime po neku pesmu na tu temu...likusha pishe balade o svom zhivotu, samo treba biti malo "pametan" da bi razumeo o chemu peva... SVASHTA
D pokidam se kad vidim teme o ovome a vidim ima ih i ovde xD
i ja sam na majci mog ortaka videla znak Imleka, a taj znak sam vec videla na mleku, znachi da je on u nekoj "Imlek zaveri" ma daaaajtemeni je iskreno drago zbog Rihanne jer se tako dobro probila a nema ni shkolovan glas ni nishta, jednostavno ima talenat...a o tome da su joj pesme sra.nje nema shta mi da diskutujemo kad je slusha ceo svet
D

Rockstar je dobra pesma...
I HARD mi se svidja![]()
Rated R je pokidao...ja nemam rechi...svaka pesma kida ^_^