@dena@
Primećen član
- Poruka
- 637
ranije mi je bila the best
sada mi je recimo beyonce lepsa..
sada mi je recimo beyonce lepsa..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad..simpaticna mi je bez razloga,onako..volim njenu muziku,ali sto se tice njene leote.budite realni,toliko ljudi radi na njenom izgledu da nema sanse da bude lose..oduznite samo sve te fotoshopove stajling sminku frizere itd.i sta ostaje..
...imala sam priliku da vidim Rihannu uzivo, devojka je vanserijska lepotica nezavisno od licnog ukusa...
Ovo je rasizam...nije ni vredno komentara.
šta reći...s nekima uopšte ne treba ulaziti u raspravu![]()
gde si je videla? Pričaj!![]()
Vidim, ne komentarises uopste.Ja volim crne ljude, ali su mi ruzni jer mi lice na majmune, a ne lozim se na majmune. To nije rasizam, nego sloboda seksualne orijentacije (prema animalizovanim ili neanimalizovanim ljudima kao i pitanje ukusa koji je relativan pojam te smatram da si ti jedan rasista jer nemas tolerancije prema nama bledolikima kojima su Crnci i Crnkinje ruzni i diskriminises nas u svojim postovima pogrdno nazivajuci rasistickim onakv postove kao sto je moj prethodni na ovoj temi. Sram te bilo. Treba da imas tolerancije prema svim ljudima, nezavisno od boje njihove kože, a ne da ljude razlicitih stavova od svojih okarakterises pogrdnim nazivima kao sto je: rasista i sl.
![]()
ne znam, meni njen glas nije opor.Moram priznati da ne znam ni da li je i autorka ili samo pevacica. Nije to dens...pomera ona granice, recimo onom pesmom "man down". Neuporedivo mi je njena muzika bolja Lady Gage...
Aj ukratko ako te ne mrzi koje je to skriveno znacenje...