RIHANNA - the perfect woman

E sad..simpaticna mi je bez razloga,onako..volim njenu muziku,ali sto se tice njene leote.budite realni,toliko ljudi radi na njenom izgledu da nema sanse da bude lose..oduznite samo sve te fotoshopove stajling sminku frizere itd.i sta ostaje..

Trosi nedeljno 16.000 USD samo na frizera, procitah pre neki dan u novinama. :eek:
Pa sta taj frizer radi brate...frizira je 24/7? :lol:

Jeste da te svetski poznate imaju silne stručnjake koji rade na njihovom izgledu, ali ni plastična hirurgija nije čarobni štapić, ne može od ružnog pačeta da postane lepotica. Devojka mora prvo po prirodi da bude dobar materijal za doterivanje, i ako to jeste, onda se od nje napravi vrhunska lepotica. Riana je lepa ;)

postoje pevachice i pevachice/autorke. ona je pevachica?? pa ok je, ali ne pomera granice. ok je, dobra je za dens
mada valjda je pisala neke pesme ili neshto?
ima na teorijezavere sajtovima (vigilantcitizen : )) ) o skrivenom znacenju Kishobrana :>
lepa je zanimljive su te ochi na tamnoj kozi ali mi se nije svidjao onaj neki kao kratki fazon nisam mnogo gledala.
bila je ona ovde valjda pre neku godinu... a i ne volim mnogo da ih kritikujem... prijaju nesto te opore boje glasa ako nista istice se?

ne znam, meni njen glas nije opor. :) Moram priznati da ne znam ni da li je i autorka ili samo pevacica. Nije to dens...pomera ona granice, recimo onom pesmom "man down". Neuporedivo mi je njena muzika bolja Lady Gage...
Aj ukratko ako te ne mrzi koje je to skriveno znacenje...

Ovo je rasizam...nije ni vredno komentara.

Vidim, ne komentarises uopste. :lol: Ja volim crne ljude, ali su mi ruzni jer mi lice na majmune, a ne lozim se na majmune. To nije rasizam, nego sloboda seksualne orijentacije (prema animalizovanim ili neanimalizovanim ljudima kao i pitanje ukusa koji je relativan pojam te smatram da si ti jedan rasista jer nemas tolerancije prema nama bledolikima kojima su Crnci i Crnkinje ruzni i diskriminises nas u svojim postovima pogrdno nazivajuci rasistickim onakv postove kao sto je moj prethodni na ovoj temi. Sram te bilo. Treba da imas tolerancije prema svim ljudima, nezavisno od boje njihove kože, a ne da ljude razlicitih stavova od svojih okarakterises pogrdnim nazivima kao sto je: rasista i sl. :rtfm:

Poslednja izmena:
Vidim, ne komentarises uopste. :lol: Ja volim crne ljude, ali su mi ruzni jer mi lice na majmune, a ne lozim se na majmune. To nije rasizam, nego sloboda seksualne orijentacije (prema animalizovanim ili neanimalizovanim ljudima kao i pitanje ukusa koji je relativan pojam te smatram da si ti jedan rasista jer nemas tolerancije prema nama bledolikima kojima su Crnci i Crnkinje ruzni i diskriminises nas u svojim postovima pogrdno nazivajuci rasistickim onakv postove kao sto je moj prethodni na ovoj temi. Sram te bilo. Treba da imas tolerancije prema svim ljudima, nezavisno od boje njihove kože, a ne da ljude razlicitih stavova od svojih okarakterises pogrdnim nazivima kao sto je: rasista i sl. :rtfm:

a kada ti se svidi neki crnac...upoznas ga na letovanju i... ;) :)

ne znam, meni njen glas nije opor. :) Moram priznati da ne znam ni da li je i autorka ili samo pevacica. Nije to dens...pomera ona granice, recimo onom pesmom "man down". Neuporedivo mi je njena muzika bolja Lady Gage...
Aj ukratko ako te ne mrzi koje je to skriveno znacenje...

e nemam pojma, sve se svodi na neke skrivene simbole iz MK ultra programa za programiranje i ispiranje mozga
sistem koji se primenjuje na pojedinca (MK ultra) pomocu simbola i neke torture... i onda se nesto tako kao primenjuje na mase
mislim nije mi bas jasno ali tako ide ta prica, kako pop zvezde kao unistavaju mase. :I znaci od bitlsa na ovamo smo unisteni sto je malo smesno... preko znacenja reci i spotova... nesto kao treba dvosmisleno da se tumaci sto je nekad preterano
ali muzika ima i magijski efekat neki :I tj moze da ima
bolje idi na sajt
pa opor ali lepo ne u nekom ruznom smislu :I onako malo hrapav rezak
ma dobro voli je meni ne smeta

Poslednja izmena:

Back