Riddick-open GL bag

• Začetnik teme Začetnik teme fox08
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

fox08

Početnik
Poruka
25
imam problem kod krekovanja ove igre. nakon instalacije treba da se prekopira System fajl u instalacioni folder. to i uradim,al po pokretanju igre mi izbacuje poruku da je potreban minimum Open GL1.3 za pokretanje aplikacije. Moja graf je GeForce8500GT i koliko znam podrzava 2.0 opengl. Jel imao neko ovakav problem,i zna li kako da ga resim? nije mi zbog igre,nego me nervira kad naidjem na ovako neku glupost

imam problem kod krekovanja ove igre. nakon instalacije treba da se prekopira System fajl u instalacioni folder. to i uradim,al po pokretanju igre mi izbacuje poruku da je potreban minimum Open GL1.3 za pokretanje aplikacije. Moja graf je GeForce8500GT i koliko znam podrzava 2.0 opengl. Jel imao neko ovakav problem,i zna li kako da ga resim? nije mi zbog igre,nego me nervira kad naidjem na ovako neku glupost

Ne znam koliko cu ti pomoci, ali moze da ti koristi. Imao sam ja slican problem sa Medal of Honor, trazio mi je taj Open gl, a nikako nisam mogao da ga nadjem na netu. Problem je nestao sam od sebe kad sam reinstalirao Windows i ubacio Service Pack 2.

Sad, ne znam koliko si spreman da zbog 1 igrice radis sve to, ali reko' da probam da pomognem z:)

Back