DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
dali zaplačeš, misim ono...suze krenu same, krenu kako bi reko spontano, znaš ono...od miline pustiš suzu, kad viš mnoooooogo lepo čeljade...?
hvala...
hvala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dali zaplačeš, misim ono...suze krenu same, krenu kako bi reko spontano, znaš ono...od miline pustiš suzu, kad viš mnoooooogo lepo čeljade...?
hvala...
hvala...
hvala...
Jednom skoro da sam zaplakala kada su bacili fatvu na Salmana Ruždija, jer sam kao srednjoškolka bila njegova verna čitateljka.dali zaplačeš, misim ono...suze krenu same, krenu kako bi reko spontano, znaš ono...od miline pustiš suzu, kad viš mnoooooogo lepo čeljade...?
hvala...
Ja iskljucivo tada placem. Zato sto nisam lepa kao doticno celjade...
prijo...
ja juče kad sam te vido samo što nisam zaplako...
Hihihi...nemoj...urasti da me sve izbockaš...![]()
Placem i kada sam srecna i kada sam tuzna, ali nikada pred drugima. Nekako uspem da odlozim, pa kada se nakupi i kada sam sama dam sebi oduska.
Desi mi se i da se smejem i placem u isto vreme, bes- smejem se od muke i placem zbog nemoci.