snezana01
Primećen član
- Poruka
- 867
Za tebe bajadera ima uvek i to u kamionskim količinama! Ljubim te!Maha-maja:Mozda je ovo bila prilika...Sneskice ljubim te
daj jednu bajaderu
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za tebe bajadera ima uvek i to u kamionskim količinama! Ljubim te!Maha-maja:Mozda je ovo bila prilika...Sneskice ljubim te
daj jednu bajaderu
![]()
Bretagne:kad moze pettite prance stone bi i ti ?
ajde malo da te okurazimo za letenje,
gde si Alzo, da joj objasnimo kako je opasnije
preci ulicu od vozite se avionom.
meni je najlepse poletanje
kada te zalepi za sediste i osetis otpor najjacoj sili - sili zemljine teze - gravitaciji
to bi ti da propustis ????????????
BUBREG U LOJU:Jes vala sam spavao pod satorom i po kojekakvom zbunju samo da bih video
Djakomo Agostinija
Rendi Mamolu
Ray Waynee
itd nemogu sad da se setim ostalih ali od nasih jedino Sola splicanin
Bretagne:EEEE motori,
zato ja to ne znam. niej da se pravdam.
znam jedino za neki trkaliste u beranovcu
ili tako nekakao kod maminog rodnog kingova *kraljevo*
tamo sume braca vodila kad sam bil amala
i nije mi bilo nesto posebvno interesantno.
nisam ja covek na 2 tocka - 4 moze, kril asu ok
ali romanticni Voz je idalno prevozno sredstvo za mene
mogu da protegnem noge.
Pitaj AleHanu, ona ti je Master BlasterBretagne:treba miejdno rame za plakanje bicu kratka
jaooooj, sta mis e sve ispodogadjalo u protekle dve nedelje, vec mislim da me neko "urekao" haha ...
Idi bJežiMaha-maja:8-) 'si dzenTlMen![]()
![]()
![]()
![]()
bolje i neMojbaba?????:Idi bJeži![]()
![]()
!!
Mene me kad je pogladila onom štapinom, isti dan sam se zaporošcem zakuco u taHi a kad sam doš'o kući, riknula rerna i kanta![]()
![]()
!!
Još je ja nisam nazv'o pravim imenom![]()
![]()
!!
baba?????:Idi bJeži![]()
![]()
!!
Mene me kad je pogladila onom štapinom, isti dan sam se zaporošcem zakuco u taHi a kad sam doš'o kući, riknula rerna i kanta![]()
![]()
!!
Još je ja nisam nazv'o pravim imenom![]()
![]()
!!
Batali OE kao i IE!!Bretagne:ha setila sam se jos jedog detalja, puko mi je outlock express pa sada nemam ni jednu adresu a ja naravno nisam uradila back-up. tako tipicno za mene
ali ko zna
ja to tumcain da je mozda vreme da pronmenim adresar, provajdera,
u telefonu ogroman spisak prijatelja i poslovnog sveta - mozda i njih treba malo izmenjati. ne sve naravno. ha ha sta cu moram da se nasmejem nad svojom mukom lakse mi je .
lepo vece zelim svima.