Ribolov u Mongoliji

Jos niko nista nije nacuo?

I nista da mi javite...?

Poštovanje.

Slučajno sam naleteo na ovu temu i dobićete adekvatan odgovor!Emisije LOV i RIBOLOV koje su na 1 mestu po gledanosti(izvor RTS) vode scenarista Despot Srđan-Blaf,naš ribolovac svetskog renomea i poznati kamerman Jovan Simonović.Do sada su bili 3 puta u Mongoliji,za koju smatram da je vrh piramide iz oblasti avanture,lova i ribolova,jednostavno doživljaj života.Ja sam proveo 17 nezaboravnih dana sa tim ljudima na zadnjoj ekspediciji i 4 emisije kreću početkom 2008.Gledaćete i zavideti,ja vam to ne mogu opisati,ali mogu vam poslati CD sa preko 1500 fotografija,mada su reportaže izašle u dosta časopisa i nekoliko sajtova.Jednostavno ispunio sam sebi životnu želju i sledeće godine sa istom ekipom odlazim,ali to će biti preko 30 dana boravka.Ja mogu napraviti kontakt i pitati da li je moguće uključenje još jedne osobe.Napomenući da osoba mora biti fizički spremna jer uslovi i boravak nisu nimalo laki,već naprotiv.

Da li je neko pecao u Mongoliji?

Videla sam na netu razne ponude putovanja ali ono sto meni treba nema ili ne znam da nadjem.Naime putovanje za Mongoliju koje je organizovala benzinska pumpa Leonardo iz Cacka je izgleda neponovljivo, jer gde sam god pokusala da se raspitam niko nema informacije. I
ETO MENE OVDE

Pitanje glasi:

DA LI IKO ISTA SLICNO PLANIRA DA ORGANIZUJE?
KOJI SU USLOVI DA SE PRIKLJUCI GRUPI?
KAD?
GDE?
KOJA LOVA?

Javite se

POZDRAV

Moj e-mejl je ciro71@verat.net

Back