Riblja Čorba

ranije su imali dobre pesme i znacili nesto,sada bolje da se povuku jer prelaze granice dobrog ukusa,mnogo su se ispolitizovali,plus je bora snimio spot sa bajom malim knindzom (a on je prica za sebe) :roll:[/QUOTE]
Potpuno se slazem sa tobom!!! Ovaj CD iz 2006. "Trilogija" je uzasan! Samo blati ime nekada dobrog benda... Nadam se da ce biti OK koncert 10. 03. u Areni, jedva cekam :lol:

Mnogo volim Corbu, imam sve albume, i sad ga cesto slusam, ali iskreno, ne volim politicke pesme.Bora je odlican pesnik i ima fenomenalan smisao za humor, ali preteruje sa politikom!Koncerti su mu odlicni.

Kako vam je bilo na koncertu u Areni? Meni je bilo dobro (s obzirom da sam bila na parteru i da sam jedva disala, kao i da nista od bine i videobima nisam mogla videti), ali je kraj bio tako bzvz...bis je bio jako slab, a i ako cemo iskreno, skoro odmah su upalili svetla i pustili Anastaciu...nije ni bilo vremena za bis...

:shock: :roll: :arrow: LJudi ko je bio na koncertu u areni.......utisci....kako wam jw bilo......ja sam se prowela do bola................koje su wam njihowe omiljene pesme.............i sta mislite o ,,mladoj perspektivnoj grpi iz beograda....." :smile: :lol: 8)

definitivno jedan od kultnih bednova... obozavam ih i fenomenalno je bilo u areni... ha a ja sam imao specijalnu pozivnicu jer Dzindzarova cerka ide u moju skolu i ona tako podelila karte...

Back