Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ranije su imali dobre pesme i znacili nesto,sada bolje da se povuku jer prelaze granice dobrog ukusa,mnogo su se ispolitizovali,plus je bora snimio spot sa bajom malim knindzom (a on je prica za sebe) [/QUOTE]
Potpuno se slazem sa tobom!!! Ovaj CD iz 2006. "Trilogija" je uzasan! Samo blati ime nekada dobrog benda... Nadam se da ce biti OK koncert 10. 03. u Areni, jedva cekam
Mnogo volim Corbu, imam sve albume, i sad ga cesto slusam, ali iskreno, ne volim politicke pesme.Bora je odlican pesnik i ima fenomenalan smisao za humor, ali preteruje sa politikom!Koncerti su mu odlicni.
Kako vam je bilo na koncertu u Areni? Meni je bilo dobro (s obzirom da sam bila na parteru i da sam jedva disala, kao i da nista od bine i videobima nisam mogla videti), ali je kraj bio tako bzvz...bis je bio jako slab, a i ako cemo iskreno, skoro odmah su upalili svetla i pustili Anastaciu...nije ni bilo vremena za bis...
CAR je.
Imam sve njegove pesme.....obožavam ga!!!!
bila sam na svim njegovim koncertima na koje sam mogla da odem, ali sad na ovaj nisam išla.
jel neko išao????
kako je bilo??
:shock: LJudi ko je bio na koncertu u areni.......utisci....kako wam jw bilo......ja sam se prowela do bola................koje su wam njihowe omiljene pesme.............i sta mislite o ,,mladoj perspektivnoj grpi iz beograda....." :smile: 8)
definitivno jedan od kultnih bednova... obozavam ih i fenomenalno je bilo u areni... ha a ja sam imao specijalnu pozivnicu jer Dzindzarova cerka ide u moju skolu i ona tako podelila karte...