Riblja Čorba

jel bre jel' ste normalni?ma stare pesme su 100 puta bolje od svih ovih sadasnjih."pogledaj dom svoj andjele "...to su bili dani.

samo sto je "pogledaj dom svoj andjele" plagijat. A i stare pesme mu ne vrede ni 2 dinara. Jer u svakoj peva o "ekonomiji parama drzavi politici religiji" i uopste dosadnim stvarima, koje nemaju veze sa zivotom sada i ovde.

Старе ствари су му неупоредиве са новим!
Обожавам оне жилет песме: Неке су жене пратиле војнике, Два динара друже, Да то сам ја, Остани ђубре до краја, Једино моје, Кад ходаш...;)

Dobre pesme imaju...Stalno sam vidjala Boru oko Tasmajdana,i kladionice koja je tu...Zacudilo me kako uvek ide nekako kao da izbegava ljude,krajem ulice.,kao da ni ne zeli da ga iko vidi...:-(

on zivi tacno preko puta postanske stedionice...i ide u kladionicu lavovi preko puta stedionice stalno...;)
inace odlicna je corba stariji albumi su super ovi novi onako...

sta mislite da li su bolje one stvari koje je Bora radio ranije ili sada?

meni se licno svidjaju one prije..starije....mislim nisu ni novije stvari bljak,al sad mi je cijela domaca scena nekako fuj...otkako sam cula da je oliver mandic snjimio duet sa cecom:roll: ... ma sve se vrti oko novca,a najbolji nacin da se zaradi-pjesme tipa grand produkcije..svake subote novi hit, i svi srecni svi zadovoljni (pjevaci bogati, slusaoci odusevljeni)...ma nema folk je istrijebio sve dobro (sto se tice muzike) na ovim prostorima..ima jos po koji bendic po koji pjevac, al dzabe, kad su svi zaludjeni cecom,sekom,cicom,micom...uff udaljih se ja od teme..sorry...

Oko mene ***** i djankoze
prave frku i ljute nervoze
oko mene sve sami smradovi
oko mene sela i gradovi
Oko mene ******, ubice
i topovi, teske haubice
gospode, gde li pronalaze
onoliku djubrad i mamlaze
Oko mene mracne pijandure
ne mogu da prebrojim pandure
neki novi bezobrazni klinci
mislis dzukci, ono sarplaninci...
Jer, oko mene sve su ponavljaci djaci
ili bolesnici ili manijaci
oko mene neki mnogo jaki momci
to su KP doma zasluzni pitomci..........
:rolleyes:

zanima me nesto u vezi pesme pediculus pubis od b dugmeta.To je jedina pesma sa Borom mada znamo koliko nije gotivio Bregovica.Ako zna neko pesmu da mi pojasni sta je pediculus pubis tacno

Jedan od latinskih naziva za ove parazite je i pediculus pubis - znani su i kao phthirus pubis. U nasem narodu poznate kao picajzle - vasi polnih organa.

Back