момоа
Stara legenda
- Poruka
- 78.841
јабага што тако о бори, па ти си био басиста у рибљој чорби
A sto mislis zasto sam napustio? Bora je toliko vonjao u studiju da su one debele zice od bas gitare pocele da se krive
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
јабага што тако о бори, па ти си био басиста у рибљој чорби
имао је једну добру песму, ал капонеA sto mislis zasto sam napustio, Bora je toliko vonjao u studiju da su one debele zice od bas gitare pocele da se krive
имао је једну добру песму, ал капоне
Samo za četnike foruma.
To mu je neki DSS SPO period verovatno. Inače uvek je bio protiv SPS i crvenih. Očigledno mu SNS nije crven nego u njima vidi SRS četnike iako se slizali sa SPS.Ovo je sazetak svega zbog cega mi je ogavan
Ми, четници са форума сматрамо да иконографија Вељка Булајића нема везе са ЈуО, тако да не признајемо ни Српски покрет обнове.Samo za četnike foruma.
To mu je neki DSS SPO period verovatno. Inače uvek je bio protiv SPS i crvenih. Očigledno mu SNS nije crven nego u njima vidi SRS četnike iako se slizali sa SPS.
stan verovatno nema, imao je dva stana nekada...icepala ga ona amerikanka, naša riba...uleteo je u dugove do guše tada...pisalo je o tome...njegov sin je u jednoj svađi to sšomenuo, a prisutni novinar samo preneo događajNe znam bas, slizao se sa njima. Imaju onaj kafe u Beogradu??? Pretpostavljam i stan da ima koji rece jos davno da je kupio od albuma Kost u grlu?
Ako zivi u Sloveniji ima ga i tamo.
Svake godine legne para od autorskih prava na emitovanje muzike, pisanje pesama raznim izvodjacima kao i kinta od youtube pregleda i reklama na istim snimcima.
Svirkanje godisnje po motoskupovima i povremeni koncerti u Srbiji i regionu.
Zar nema onu penziju sto Srbija daje kako se ono zove?
Pa zar nije dovoljno za jednog srpskog PENZIONERA?!
Sama ikonografija ima veze , četnici su puštali brade jer su bili u žalosti za državom koja je okupirana , taj običaj žaljena za umrlima postoji i danas kod Srba .Ми, четници са форума сматрамо да иконографија Вељка Булајића нема везе са ЈуО, тако да не признајемо ни Српски покрет обнове.
I Kurir već mesec dana pljuje socijaliste a svi znamo da je to SNS glasilo a pre toga ih Šormaz prozivao. Baš pripremaju teren da ih pošalju u opoziciju zbog bojkota od opozicije.Sve je to u sklopu kampanje koju crni vode protiv crvenih. Naime, crveni nisu ušli u vladajuću koaliciju jer su bili neophodni, jer nisu, već na intervenciju iz Moskve. Zbog toga ih crni ne vole, a Boro Čorbo samo radi po zadatku.
I Kurir već mesec dana pljuje socijaliste a svi znamo da je to SNS glasilo a pre toga ih Šormaz prozivao. Baš pripremaju teren da ih pošalju u opoziciju zbog bojkota od opozicije.
Da nisi ti iy Norge?Kakva je muzika koju slušaju taksisti, domaćice, tinejdžeri, radnici i svi ostali? Fazon ju tu, za područje balkana. Nije za mene. Slažem se da je bio popularan ali to nema veze sa kvalitetom.
Da nisi ti iy Norge?