demon,hvala sto kazes da je ova moja tema interesantna.nisam postavio temu da bude popularna nego jednostavno zelim da kazem da danasnje drustvo pati od kompleksa.moja drugarica,i mene je zasmejala,tu nema reci.kao sto rekoh,razlika je izmedju pozera i originalnog divljaka.ali i ti divljaci koji su rodjeni razvijeni,pa se istetovirali,pa prave luzerske gluposti,cemu njihovo isticanje kad je to jedino sto znaju da rade,jer ne znaju dalje od nosa.gde su ljudi koji ce se ugledati na recimo tom cruisa,bill gatesa,de nira i slicno.
kako ti pacenici ne shvataju da je poziranje,qoorcenje,tetoviranje i vandalizam samo za bedu?ustvari bogata pametna klasa s tim mizerijama i jeste napalila siromasne pateticare,da bi upravo takvi bednici bogatima bili sluge.ponovo kazem,nemam nista protiv ako vidim ribu s tetovazom,ali ako ima otpad facu ugasila je....da li ribe misle tako o nama?jednostavno ljudi se isticu s takvim mizerijama da zaboravljaju koliko je to bedno i jadno.ja sam multi-talenat i u zivotu mi se desilo stvari o kojima mnogi mastaju,ali meni to uopste nije bitno jeli mi neko za to zahvalan ili ne,jer sve to radim ne zbog drugih nego zbog sebe.vazni su mi ljudi koji to znaju,vide,razumeju.na kraju,jednog dana i da se istetoviram,koji ce mi qrc riba koja je sa mnom zbog mog izgleda a ne kuzi me iznutra ili jednostavno nismo na istoj talasnoj duzini?
ps.stvarno moram da kazem da ovaj narayan ima jednu od najinteligentnijih faca sto sam dosada video.ne zezam se.cak i kao beba izgleda pametan.onu frizuru je sigurno napravio sto ga idioti izludjuju ceo zivot.to mu je kao neko oruzje.ps2.amfibija spomenu negde kako voli hvatati tipove za onu stvar

wow amfibijo,prava si zavodnica....kako to da se meni tako nesto nikad nije desilo? isto se ne secam da sam ikad uhvatio ribu za nesto....ne znam ove forumasice prave yebachice...