ribe vole ludake i kick-azz guys......

demon,hvala sto kazes da je ova moja tema interesantna.nisam postavio temu da bude popularna nego jednostavno zelim da kazem da danasnje drustvo pati od kompleksa.moja drugarica,i mene je zasmejala,tu nema reci.kao sto rekoh,razlika je izmedju pozera i originalnog divljaka.ali i ti divljaci koji su rodjeni razvijeni,pa se istetovirali,pa prave luzerske gluposti,cemu njihovo isticanje kad je to jedino sto znaju da rade,jer ne znaju dalje od nosa.gde su ljudi koji ce se ugledati na recimo tom cruisa,bill gatesa,de nira i slicno.
kako ti pacenici ne shvataju da je poziranje,qoorcenje,tetoviranje i vandalizam samo za bedu?ustvari bogata pametna klasa s tim mizerijama i jeste napalila siromasne pateticare,da bi upravo takvi bednici bogatima bili sluge.ponovo kazem,nemam nista protiv ako vidim ribu s tetovazom,ali ako ima otpad facu ugasila je....da li ribe misle tako o nama?jednostavno ljudi se isticu s takvim mizerijama da zaboravljaju koliko je to bedno i jadno.ja sam multi-talenat i u zivotu mi se desilo stvari o kojima mnogi mastaju,ali meni to uopste nije bitno jeli mi neko za to zahvalan ili ne,jer sve to radim ne zbog drugih nego zbog sebe.vazni su mi ljudi koji to znaju,vide,razumeju.na kraju,jednog dana i da se istetoviram,koji ce mi qrc riba koja je sa mnom zbog mog izgleda a ne kuzi me iznutra ili jednostavno nismo na istoj talasnoj duzini?
ps.stvarno moram da kazem da ovaj narayan ima jednu od najinteligentnijih faca sto sam dosada video.ne zezam se.cak i kao beba izgleda pametan.onu frizuru je sigurno napravio sto ga idioti izludjuju ceo zivot.to mu je kao neko oruzje.ps2.amfibija spomenu negde kako voli hvatati tipove za onu stvar :) wow amfibijo,prava si zavodnica....kako to da se meni tako nesto nikad nije desilo? isto se ne secam da sam ikad uhvatio ribu za nesto....ne znam ove forumasice prave yebachice...

Dekarte,znas kako...(jel ti bese bio na 10 maraka?Bila njegova slika u ucionici za matetatiku i neko na slici napisao 10DM,hehehe)
...gledaj,naravno da ima pozera i uvek ce i da ih bude.Da li ce mene devojke druagcije da gledaju stavim tatoo...ma da znas da me zabole stojko.Necu da radim nista sto mi se ne svidja...pa mogi devojke da poadaju na nos.Sta to meni vredi ako sam ja sam kao osoba nezadovoljan.Nezadovoljan samim sobom.Badava. Imam dobrog druga koji je u srednjoj slusao RnR i neki Hard Rock jer su se ribice iz skole slusale tu vrstu muzike.Posle srednje oje slusao sve redom...kako gd ode i kako koja riba koja mu se svidi slusa nesto tako da i on pocne da slusa tu vrstu muzike.Ja sam zgrazavao.Svaki put kad ga vidim on peva neke debilne pesme od Lepe Brene,Karleuse...nemam nista protiv njih,ali to su takvi skokovi da je to neonrmalno.Pa se onda kao lozi na neku ambijetalnu muziku,pa neke pop balade...ma idi covece.Pa se oblaci nesto fancy...kupuje neke drecave majce,neke glupe pantalone...neku graderobu koja mu uopste ne stoji lepo.I sve to samo zato sto mu je to IN i sto ce to da se dopadne nekoj curkici.Izmislja neke frizure...
Ja to ne mogu da shavtim.Da se covek tako menja nekoliko puta za godinu dana.A koliko puta za poslednjih 10 god. Sto sam voleo da slusam pre to slusam i danas.Nosim ono sto mi se svidja i u cemu mi je lepo.Trudim se da radim sve sto mi odgovara i sto mi je lepo,sve drugo me ne interesuje.
Kakve tetovaze,kakve "opasne frizure"...neki opasan razbacan hod,polurasirene ruke...ovo ono...ma idi..ja i par mojih ortaka se smejemo takvim likovima tu na licu mesta.Jako je ruzno i smesno kada vidis da neko nesto nosi ili radi iz fazona,a da mu to nesto ne pristaje.A to se zovu kompleksi.Covek treba da tezi tome da bude svoj,da sledi svoj instinkt (Sprite,heheheheh).Da od sebe napravi nesto bolje,a ne budalu.

Svako malo citam, sto ovdje, sto na ZK, kuknjavu kako zene vole ovo ili ono...
E pa dragi moji muskarci koji imate problem ove vrste, trebalo bi prvo da stavite prst na celo i razmislite kakve vi zene zelite... Potom, razmislite i gdje da ih nadjete...
Stvar je zapravo vrlo jednostavna... Ako nisi nabildani kretenino sa mozgom velicine oraha, sta kog vraga ima da se lozis na djevojke kojima se dopada taj tip muskaraca...???

Zabavljala sam se sa momkom koji prakticno ne zna za poraz, kada su zene u pitanju...
Znam, reci ce neki da to nije moguce... E, pa jeste...
Momak je jednostavno svjestan sebe, toga sta hoce i sta moze da dobije...
Da, mogao bi i on da se zaputi npr. u beogradsku Silikonsku dolinu, ali sa svojom obrndanom fiestom i prosjecnom platom, moze samo da stoji i bleji u napucane ribe... Jer, ono sto on ima - izgled, inteligenciju, sarm, etc, njih ne zanima... Bez punog novcanika tamo nema sta da trazi, osim mozda inspiraciju za onanisanje...

Postoji mnogo drugih mjesta i mnogo drugih vrsta djevojaka, koje bi vam vise odgovarale...
Potrazite i jedno i drugo...!

Back